• [deleted]

Ja i dalje cekam paket sa ozone.hr, naruceno 22.11 niti znam tko dostavlja niti gdje se nalazi paket

[deleted]

Također, od jučer status da je na "kuriru" pa šta god to značilo. Ali eto, kad bude - bude, bitno da dođe sigurno i čitavo a za tu cijenu se isplati i pričekati a budući da je plaćanje pouzećem onda se i ne nerviram previše.

• [deleted]

kauboj i kod mene je taj status već 4 dana

kauboj Ozone.hr sad opet ima akciju ali kao za Božić i uglavnom su iste stvari na popustu kako i za Black Friday (bar ono što sam gledao što mene zanima) ali izdvojio bi par igara za PS5 koje su sve redom 155kn: Far Cry 6, Resident Evil Village, Mortal Kombat 11 Ultimate Edition, Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion čak i nešto niže itd.

Uglavnom dobre cijene za PS5 pa bacite oko

Samo da se nadovežem…. sad sam slučajno bacio oko na nabavi….

Valhallla i FC 6 u Centru tehnike čak 129 kn.

Jedino kaj vidim da je dostava 42 kn.

Update onog gore - stigle mi obje igre s Ozone. Bila je kartonska ambalaža ali plastični omoti nisu popucali i sve mi djeluje ok. Kao što je rečeno, izgleda njima treba tjedan-dva za dostavu, pa se ne čudite.

14 dana kasnije

Ponukan lošim iskustvom samo bih Vas htio upozoriti da nikako ne naručujete sa Ozone.hr, sad vidim neka od iskustva nažalost ali evo 06.12 sam naručio nešto od njih i dan danas uz eskalacije i njihovo “bit će uskoro” te da su gužve zbog Black Fridaya u trackingu i dalje stoji da paket nije izišao iz skladišta u Bugarskoj… tako da bolje ne imati posla s njima te zaobilaziti u širokom luku…

Od sada ako je iz Bugarske dolazi u obzir samo ako dobro puši 😎

Pisao sam da se čeka dva tjedna. Uzeo sam kod njih fenomenalne zvučnike za nikakve novce, tak da čekati par tjedana meni nije nikakv problem.

Budući da se jako puno piše o njima zbog niskih cijena i nekih logističkih problema, zbog bolje preglednosti komentari o Ozone.hr izdvojeni su u novu diskusiju.

4 dana kasnije

Moram se posuti pepelom jer je paket došao na kraju… iako im je trebalo više od 2 tjedna ali evo na kraju je tu. Možda će se vrijeme dostave smanjiti nakon Božića te će normalno vrijeme dostave neko imati ali u svakom slučaju još stojim kod onog sa pušenjem ! 😎

4 mjeseci kasnije

lars82

Znači stranica je pouzdana za narudžbu? Jer naručio sam baby monitor, pa me strah sto bi moglo doći, ipak je ono 140e

mato1987

Imao sam 3 narudžbe od njih, sve 5! Pouzdano!

Hrpa narudžbi do sad, uvijek sve dođe u idealnom stanju.

mato1987

Pouzdani su. Malo duže treba da dođe nekih 5 do 7 dana jer ide iz Bugarske. I korisnička je super, ja naručio proizvod, u međuvremenu bio na sniženju. Javio im se i vratili mi razliku u cijeni.

4 dana kasnije
          8 mjeseci kasnije

I jesu li još uvijek okej? Vrebam neku đitricu za 300tinjak eura, al sam zasad kept in check.

Kupujem stalno, super su

I dalje nisam fan njihovih pakiranja (obje zadnje igre koje sam naručio stigle samo "umotane" u presavijeni karton), ali ako zanemariš kasniji dolazak, dobiješ to što naručiš.