A nije ni u Linksu puno skuplji. Kupio u Ozone zvučnike jer ih zbilja nigdje drugdje nije bilo ni približno za tu cijenu, ali kad je neki proizvod po praktički istoj cijenu u provjerenom dućanu još na dohvat ruke, nema se tu kaj kalkulirati IMO.
Ozone.hr web trgovina
https://www.ozone.hr/landing/black_friday/gaming_periferija_3000271.php#cat-3000252
Ima brutalnih popusta na slušalicama. Gledam konkretno ovaj prvi Logitech G432 - 7.1 i Logitech Pro X - 7.1
Ali oni idu isključivo na PC ne?
I općenito nekakva preporuka za ovo iz ponude? Gledao sam Pulse 3D headset ali nisu baš na nekim popustima pa ako se sa ozone da nešto bolje uhvatit zašto ne?
- Uređivano
Moje mišljenje da ne uzimaš Logitech Pro X zbog surround sound 7.1. koji nije dostupan na PS5
The G Hub app is only available on PC, which unfortunately means surround sound isn’t available on console, but otherwise the G Pro X has no trouble with gaming on Playstation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox X/S, and Xbox One.
Naručio se RE:Village i Doom Eternal s Ozonea. Imaju dobre cijene u odnosu na druge, moram priznati.
Jel ima netko problema s narudžbom s Ozone? Naručio u nedjelju, plaćanje pouzećem (jer nema razlike u narudžbi platio karticom ili ne) i dosad nikakva obavijest. Oh well, ako ne stigne, ko ih j…
Možeš pratiti na njihovoj stranici ali čeka se barem tjedan i pol.
Ja u zadnja 3 tjedna napravio 3 narudžbe, sve stiglo u roku nekih 7 do 9 dana.
Naručio 15.11. ništa još
Jel uopće poslano? Javi im se na chat da provjere.
je poslano je 21.
Mah, kad dođe dođe, ako dođe. Ja ih ne mislim kontaktirati.
Nakon šta pošalju treba cca 7 dana da dođe do našeg GLSa
Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.
Vi koji ste uzeli Razer tipkovnice sad na Ozone HR. Imaju li ugravirane HR znakove?