wooddiebone DarkPunisher Da čuo sam to. Kakvo osvježenje u današnjem dobu. Insomniacu u korist je definitivno išlo to da su ostali potpuno neovisni do dana kad ih je kupio Sony. Oduvijek su specifičan studio, jer su među rijetkim neovisnim studijima radili isključivo ekskluzive. Predpostavljam da zbog toga masu ulažu u maksimalno iskorištavanje hardvera na kojem im igre izlaze. Tolko da zasjenjuju i studije koji su već odavno first party.
escoban Gold https://twitter.com/insomniacgames/status/1704518277689385403?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Zero Ima da rasturi s prodajom. Očekujem u svakom pogledu bolju igru od prethodnika. Spidey licenca nije mogla doći do boljeg studija.
chono Fenix dali su portanje njihovih igara na PC kao i ND drugom studiju. Parcijalno ili potpuno sudjelovali u procesu. Rezultat je da njihove igre izgledaju i izvode se maestralno na obje platforme. ND je krpao mjesecima uz izlike i tu famoznu izjavu jednog od developera. Van toga, gledajuci sveukupno sto danas imamo na trzistu, Insomniac je vrlo vjerojatno najjaci studio u ovom trenu
Fenix chono nije da nisi u pravu, ali i ND je pokazao da radi čuda. Pogotovo kad se radi za samo jednu platformu
escoban Od Sonyevi nastavaka zasad mi samo GOWR nije imao neki skok u kvaliteti, a TLOU2 i Horizon2 su po meni napravili ogroman skok naspram orginalu. Nadam se da ce ih i Spidey pratit.
chono Fenix bez premca, ono dostavljeno na PS4 sa TLOU2 je ravno cudu. Kako je rekao Weky, next gen prije next gen konzola.
wooddiebone Da, šteta kaj se PC portovi tolko fušaju. Još uvijek mislim da Sony može jedino profitirat ravnopravnim izdavanjem na PCu. Ne moraju čak ni na Steamu bit, nek otvore svoj store app i rokaju ekskluzivno na njemu.
escoban Zanimljivo, dodali su i opciju fall dmga … https://n4g.com/news/2569114/marvels-spider-man-2-will-let-players-scale-swing-assist-max-assist-was-standard-in-past-games
Fico Krenuli su lagano leakovi po internetu pa da na tren preduhitrim i upozorim da pazite gdje lutate po bespucima interneta. Takoder da preventivno najavim kako ce se svako dijeljenje ili insinuiranje na sadrzaj leakova sankcionirati, bio on oznacen spoilerom ili ne.
DarkPunisher 🚨 Marvel’s Spider-Man 2 - 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 86.268 GB - 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 1.001.001 - 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 ($𝟲𝟵.𝟵𝟵): Pre-Load : October 13, Midnight Release : October 20, Midnight #SpiderMan2PS5 #PS5