IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Insomniac

DATUM IZLASKA: 2023.

godina kasnije

Spider-Man 2 potvrđen za jesen 2023.

• FFA +1

Nemogu nac temu od Spiderman2 pa cu ode stavit

Auf koliko interes ovdje za ovom igrom. 🤣

Čini mi se da je svima Marvela već malo puna kapa.

Da, dosadilo jer svi znaju kakva će biti igra. Dobra ali sve već viđeno, ljuljanje između zgrada pa malo borbe pa pokoji in game film, pa idemo dalje.

Super ali treba deset godina razmaka 😃

Moje mišljenje da nije toliko da je dosadila igra, nego većina nas je ovdje starih prdavca koji znaju što da očekuju od igre. Good vs evil, Harry Osborne is bad, wrecking havok bla bla
    Don't get me wrong, I love that shit, ali nemam sad posebno nešto komentarisati.
    Većinom je to obrađeno sve više puta kroz filmove i stripove, a nije da je sad prošli dio završio na nekom OMG cliffhangeru, nego manje više tipičan Spajdi kraj.

Tako da zato mislim da će svi biti zainteresiraniji puno više kada bude konkretnog mesa, gameplaya, intervjua s devovima itd… Kada prikažu grafiku više, kako su riješili sidequestove sad, combat kako je napredovao, kako će funkcionirati Peter/Miles combo itd.

Ono, dolazi sljedeće godine na PS5, nije mi baš sad WOW, DID YOU HEAR THIS GUYS, LET'S TWEET THE SHIT OUT OF THIS vijest.

Mislim, možemo mi i Rocksteadyjevog Batmana banalizirati i reći da je pored borbe od drugog nastavka serijal postao Ubisoftova open world špranca uz tek pokoju zanimljivu boss borbu (u AK čak nije bilo ni toga).

Ja se igri veselim. Nije mi day one kupnja, ali sve što napravi Insomniac je vrlo dobro do odlično. I siguran sam kako će se i ovaj nastavak fantastično prodavati. Marvel fanovi obožavaju Spideyja i nije bez razloga njihov najzastupljeniji superheroj. U svim tim ekranizacijama i adaptacijama za igre možda se i gubi dio čari, ali ne sumnjam da će priča i sama igra biti na očekivanoj razini AAA igre.

Apsolutno se slažem s tobom, dapače meni je ovaj Spajdi stvarno bila odlična igra koju sam prešao 2x, ali moj point je bio samo da je teško voditi neku diskusiju žestoku i duboku, kad sve što možemo napisati je da se veselimo igri.

A to je u većini slučajeva ljudima redundantno za napisati, zato je i empty topic. Ja se definitivno veselim vidjeti gameplay prikaz i kamo idu dalje s pričom, ali sumnjam da će ići u nekom pravcu kamo će nas sviju apsolutno i nevjerovatno iznenaditi. A to se stvarno rijetko kojoj igri može pripisati, pa to ni ne očekujem.

Evo ja prvi bih volio vidjeti bolje razrađene sidequestove, po mogućnosti s što manje ganjanja golubova. Favours u zadnjem GoW-u su odličan primjer.

Možda sam samo grumpy old fuck, pa već imam taj sixth sense gdje znam te patterne 🤣

A tako možemo reći i za tipa Horizon 2 koji je je glorified DLC i reskin Assassins Creeda pa je i tu na svaku najmanju informaciju ekipa divljala. Topic nije stajao goriti. Ne sumnjam da će tako biti kada najave i treći nastavak.

A ono kaj i mogu više od ovoga, sve je već viđeno ne jednom…igre su postale varijacije uz rijetke inovacije koje su rizične same po sebi, npr. death stranding.

Spiderman bu poznata formula sa novim negativcima.

member A tako možemo reći i za tipa Horizon 2 koji je je glorified DLC i reskin Assassins Creeda

FW je u (gotovo) svemu unaprijeđena jedinica sa pregršt zanimljivih (posuđenih) mehanika spojenih u jedinstven čušpajz koji predobro izgleda i odlično se igra. Nedam na Horizon, mrš tamo 😁

Spidey će se igrat, al nije da slinim za igrom. Kvalitetna Venomova uloga će mi sigurno podić zainteresiranost, te definitivno moraju poraditi na side contentu.

member Meni prvome.DC likovi su mi puno bolji.Tek sam sada kupio Ultimate verziju Moralesa,da odigram te dvije igre i u zaborav.

mjesec kasnije

Bit će veća igra od prvog dijela

"I’ve still got a little bit to do. It’s a massive game so I’m still doing a little bit of work," Lowenthal confirmed. "I know they’re confident about their release date and Insomniac has always been good about that. Obviously, I can’t really talk about the game much, but I will tell you that it’s astonishing."

https://comicbookmovie.com/spider_man/spider_man-ps4/spider-man-2-peter-parker-actor-yuri-lowenthal-teases-the-sequels-astonishing-scale-exclusive-a200008

Nadam se da ce coop biti opcija, a ne nuzno ukoliko zelis izvuci najbolje iz igre, jer signeplayer spidermana mi je do sada bio zakon i nadam se da ce tako i ostati.

Ma daj, jebes coop u ovakvoj igri.

Jedino sto je gore od coopa je crossplay.

Nema nista bolje od sp igre nista

S kim da ja igram co-op.

Daj mi sve ko orginal, al bolje i veće.