Ja sam krenuo s mlakim nekim dojmovima, ali vremenom igra mi je toliko postala napeta da jedva prekinem sesiju jer znam da ću najebati zbog posla sutra.
Inače najviše kritike imam na Milesov lik koji mi je bio dosadan stvarno i jednodimenzionalan kao i u onoj ekspanziji. Jednostavno kad god je Peter, zalijepljen sam za ekran, a kad prebaci na njega, toliko su svi savršeni i perfektni i puno razumijevanja. Totalno netipično za tinejdžera jednog. I njegovi prijatelji i mama, ujak, svi su ono, potpuno understandable i bez ikakvih ljudskih mana. Ne želim da čitam gore komentare vaše jer nisam još prešao igru, ali zasad mi je bolja od prvog dijela, ali ever so slighty. Primaran razlog je Peter, Kraven i Venom.
Grafički izgleda nevjerovatno, ali there is something about human faces… Ne mogu reći, ali nekad stvarno izgleda loše osvjetljenje na njima (igram na fidelity). Bez uvrede Mary Jane, ne želim da budem "that guy", ali taj operativni zahvat kojeg je uradila u Symkariji joj nije godio. Isto tako tvrdim da nikad neću prežaliti OG Peter Parker model. Ali generalno u gameplayu silujem photo mode, grad je glavni glumac ovdje.
Swinging jer urađen fenomenalno, mislim bio je odličan i u prvom dijelu, ali sada je još bolji. Aktivno se trudim koristiti sve nove mogućnosti u gameplayu.
Inače, sve u svemu, Insomniac je odlično odradio posao. Samo da mi deliveraju kraj kakav spada.