Fenix
Vidiš da sam bio u pravu. Baš zbog tog ograničenog reviewa sam stalno čekao nešto i nikako nisam dočekao.
Bio sam siguran kad se pojave one dionice sa vojskom iz trailera, da ste na to svi mislili da je pucanje zabavno. I dok je došao taj dio negdje na 30h cca (jbg ne sjećam se više ali masu se igralo do tog dijela) i na kraju ćorak. Meni je iskreno combat u rangu PS2 igara više manje.
Također u početku su mi bili fora BT i skrivanje od njih ali na kraju su ispali gimmick.
Definitivno će mi igra ostati u osjećanju po dobrome i lošeme i drago mi je da sam prešao. No za dvojku se nadam da će Hideo pustiti svima da se recenzije normalno pišu.
Kad smo već kod "lažnih" recenzija. U početku su svi govorili da je novi đojstik od PS5 skoro pa revolucionaran -.- Na kraju nije ni blizu revolucije + rijetko tko i koristi njegove feature. Šteta jer je potencijal bio veliki.
Frend me uvjeravao da se ne hajpam bez veze. Ja sam mu govorio čim mi stigne plejka doći ćeš vidjeti ovo čudo od đojstika. Ispalo je da je on bio u pravu.
Ali izgleda da su azijati i drugi AA timovi počeli raditi vrhunske igre.