Ne mogu se nagledati trailera. Odjednom najiscekivanija igra za mene!
Neke od teorija koja su meni pale na pamet su redom iz trailera:
Fragile i BB bjeze i bivaju ubijeni je gotovo sam siguran samo nocna mora koju ima Fragile.
Crveni likovi koji putuju po pustinji su ocito neka vrsta kulta koju stuje ili Higgsa ili Amelie, a reci cu kasnije zasto mislim da je Amelie. U kovcegu kojeg nose je preminulo tijelo Higgsa/Amelie.
Ocito ga pokusavaju uskrsnuti.
BB je stariji, ali nedovoljno da bi mogli reci da je proslo toliko vremena da je Sam kompletno posjedio. Razlog njegovom ubrzanom starenju se moze pripisati prevelikoj izlozenosti Timefallu.
Fragile ocito sada ima novu grupu i poziva Sama da krene sa njom. Onaj Metal Gear neodoljivo podsjeca na Rex-a.
Na kraju vidimo i cujemo nekoga tko podsjeca na Higgsa. Iza njega vidimo likove koji lice onima iz pustinje. Medjutim taj lik ima egzoskeleton koji podsjeca na Raiden-ov iz MGS2 te nosi Amelie-nu ogrlicu ako se malo bolje zagledate i mislim da je ovo ociti nod ka mgs2 ne samo sto se tice vizualnog dojma vec i nacin na koji je tada Kojima prevario sve misleci da igramo sa Solid Snake-om. Cinjenica da na kraju ne pokazu lice lika moze znaciti da se zapravo radi o Amelie, a sama ogrlica takodjer moze upucivati na to.
No svakako nije iskljuceno da se ipak radi o Higgsu, ili pak nekom trecem.
Imam jos nekoliko teorija, ali cine se puno klimavije, medjutim vec iduci trailer bi mogao postaviti jos vise pitanja, nego ce dati odgovora.