Muke po addonsima
Ovaj ChatGPT će me sterat u grob ili ja njega prije vremena. Već se skoro dva sata sveukupno ma i više sa prekidima zajebavam i natežem.
Koristim onu free verziju ali nije ta loša ali kad ispunim kvotu memorije nakon silnog tekstualnog dopisivanja pojavi se drugi dežurni kolega, kako vam mogu pomoći?
A tom drugom modelu pak moram nanovo govorit kaj mi treba odnosno da mi napiše određenu skriptu za blender.
Imam već par dobrih za druge stvari ali isto uz natezanje i nekoliko pokušaja izvedbe sam iskamčil skriptice. Nije loše, zadovoljan sam.
Stavio sam mu neku svoju koju sam skinul sa neta za pak drugu stvar također za blender da analizira i ima zahtjevnih naredbi koje su mi stvarale problem u blenderu i smrzavala se aplikacija povremeno i na kraju nisam mogel više ni pokrenut blender pa ni nakon reinstala blendera pa mi je najednostavnije bilo reinstalirat windowse.
Tad sam ionak imal novi laptop par dana tek star pa nije bil neki problem maknut sve pa iznova.
Onda svaki put promjenim taktiku kod chata da prije dođemo i on i ja do željenog rezultata. Imam pun "k" u recycle binu tih nevaljalih skripti ili izvode ono kaj nisam tražil.
Malo pomalo ću i ja naučit pisat skripte za addonse za recimo 101 g. Haha !!!
Već me navčil neke osnove jer me čisto zanimalo šta je šta.