• Offtopic
  • Chat GPT/Copilot/Gemini - AI diskusija

Pa ja ću se jebat Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

U početku je bilo tmurno u srcu PS2MASTER-a. On se borio sa svojim demonima, onima koji su ga pokatkad uvjeravali da je Nintendo loša konzola i da se ne smije voljeti.

Ali u jednom trenutku, PS2MASTER je počeo razmišljati o tome kako je to besmisleno. On je shvatio da je ljubav prema konzolama stvar osobnog izbora i da nije ništa loše voljeti Nintendo.

I tako je PS2MASTER prihvatio svoju ljubav prema Nintendo konzolama i otišao je u FFA forum sa svojim glavom ponosno dizanom. Tamo je dobio ponovni ulaz i postao je pobjednik.

On je savladao svoje demone i napokon prihvatio ljubav prema Nintendo konzolama. I bio je sretan.

FFA.hr gaming portal je mjesto gdje igrači dolaze na svoj račun, gdje se druže i igraju, i dijele svoja iskustva.

Na našem portalu možete pronaći najnovije vijesti i recenzije, te savjete i trikove za igre, koje su vam potrebne za uspjeh.

Tu možete pronaći prijatelje i rivala, te se natjecati u online igrama, na FFA.hr gaming portalu.

Tamo možete postavljati pitanja, razgovarati o igrama, i dijeliti svoje mišljenje, na FFA.hr gaming portalu.

Dođite i vi, i pridružite nam se, na FFA.hr gaming portalu gdje se igrači uvijek rado dočekuju.

Sorcerer

Ovo sve kaj piše za FFA bilo bi super kao reklama i regrutiranje novih članova!

mjesec kasnije

Cilu večer se zabavljam s ovim čudom.

- Write a poem about greatness of Last of Us 2.

Great is the game that many critics assail, But 'tis not their praise that makes it great.

For in the depths of the post-apocalyptic tale, Lies a story that does truly resonate.

The characters are real, their struggles are true, Their pain and their triumphs, we can't help but feel.

The bond between Joel and Ellie, so strong and so new, Is one that we'll remember, a bond that is real.

The graphics are stunning, the gameplay is tight, The world is a joy to explore and discover.

The enemies are fierce, and the fights are a fight, But 'tis in the story where true greatness hovered.

Though some may say, it's not all that it seems, But greatness, it lies in the eyes of the beholder.

For in the Last of Us, Part 2, it beams, A story so powerful, it will never get old.

😆😆😆

22 dana kasnije

Frend iz srednje malo testirao:

Čak ni ChatGPT ne želi ban od Fice, pa beljezga gluposti.

Zanimljiv alat, nije da se večina odgovara ne može dobiti googlom ali dosta dobro to radi.

Većina se više ne može dobit googleom. Rezultate koje prikaže su kriminalno loši zbog SEO politike.

ChatGPT Plus kosta $20 mjesecno

prayer

Čisto da se nadovežem, budućnost je tu. Pripremite se da štujete svoje nove AI šefove!

Foggy was always a bit of a loner. He spent most of his days holed up in his apartment, playing video games and earning trophies on his Playstation. He was proud of his collection, which included some of the most difficult and elusive trophies in the game.

One day, Foggy was playing a particularly challenging game when he heard a knock on his door. He paused the game and went to see who it was. To his surprise, it was his neighbor, a beautiful woman named Sarah.

Sarah had noticed that Foggy was always home, and she had grown curious about him. She invited herself in, and Foggy couldn't help but be flattered by her attention. As they sat and talked, Foggy found himself becoming more and more attracted to her.

Sarah's eyes wandered to the screen, where Foggy's game was paused. She asked him about it, and Foggy proudly showed her his collection of trophies. Sarah was impressed, and she joked that maybe they could "earn a few trophies" together.

Foggy's heart skipped a beat at the suggestion, and before he knew it, they were kissing. Sarah's hands roamed over his body, and Foggy couldn't believe how turned on he was.

They spent the rest of the day playing games and earning trophies, their passion for each other growing with each one they unlocked. It was a day that Foggy would never forget, and he knew that he had found something special in Sarah. From that day on, they were inseparable, their love for each other and for gaming bringing them closer together.

9 dana kasnije

"Istrenirali smo model pod nazivom ChatGPT koji komunicira na način razgovora. Format dijaloga omogućuje ChatGPT-u da odgovori na dodatna pitanja, prizna svoje pogreške, izazove netočne premise i odbije neprikladne zahtjeve. ChatGPT je srodni model InstructGPT-a, koji je osposobljen za praćenje uputa u upitu i pružanje detaljnog odgovora."

Dakle što kažete? Meni je ono malo reći mind blow i mislim da bi moglo koješta promjeniti, počevši od privatnog ili poslovnog života, a bome je korak dalje što se tiće razvoja umjetne inteligencije, ako netko ima link za dionice, pls share

• FFA +1

Totalni mind blow, dok ovo shvaćamo zdravo za gotovo, prvo više ne vjerujem piscima kojekakvih priči, a drugo, mislim da će ovo biti ogroman iskorak za umjetnu inteligenciju

Pripojeno je 3 postova iz ChatGPT.|Pripojeno je 3 postova iz ChatGPT.

Jeste li ga već isprobali u Bingu na Edgeu? Meni je interesantna ta utrka između Googlea i Microsofta i kako će se sve to u konačnici sjediniti sa searchom. Neće svima biti drago

6 dana kasnije

Zanimljiv thread

8 dana kasnije

Danas radio nekakve konektore na bazu kako bi izradio automatski backup odredenih shema… nebitno… bitno je da sam pitao ovo cudo i dalo mi hint kako odraditi jedan dio 😁