Recenzija | Persona 5 Royal
Ne moras uopste biti neki veliki ljubitelj "manga-anime stila" treba samo da volis dobru pricu, dobre likove, super fluidnu borbu i sve ostale kvaliteta dobrog RPG-a.
Zero Kriv sam, ovu PS5 verziju apsolutno nema smisla kupovati ako se vec ima Royal za PS4 ali ja stvarno volim ovaj serijal i ovu igru tako da zelim imati ovaj steelbook i naravno odigrace se ponovo.
Atlus-u je cash grab srednje ime
AbelKOsMos Atlus-u je cash grab srednje ime
Čak mi nebi bilo žao ni da sam kupio sve verzije igre po punoj cijeni, jednostavno igra to zaslužuje. Arigato Atlusato
Dok prave ovakve igre i super steelove ja cu biti sretna ovca za sisanje.
ABeeeeeel Kosmos
- Uređivano
chono Igre su prvenstveno vizuali
A Persona 5 ima možda i naljepši art koji sam doživio u igrama anime stila. Sve što pišeš je apsolutno tvoj osobni ukus, a mislim da to nebi trebao bacati ovdje u temu recenzije, čisto da budeš fer, jer puno si puta iznesao ovo mišljenje, i puno puta smo se već svađali Više nećemo, ali budi fer
Zero Kad izađe "nova" Persona pa nastane mosh pit nas ovaca:
Želim da me pregazite, kao što bivam u svakom moshu
Odlicna igra, 200 sati mi trebalo za prelazak, a i to ju kupil na blef jer nisam fan ovakvih igara, jer je bila na debeloj akciji, a na kraju cudo, ali ovo milkanje je odvratno i ne bi se trebalo podrzavati kak se ne podrzavaju ni druga.
I da Strikers mi je jos bolji.
foggy A Persona 5 ima možda i naljepši art koji sam doživio u igrama anime stila.
Persona 5 ima najljepšu prezentaciju koju sam ikad vidio u nekoj igri. Nije to samo art stil već pažnja na svaki najmanji detalj. Od likova do najmanjeg pomaka u meniju. Svaka sitnica je posebno animirana i izgleda super. Jednostavno nisam još vidio igru koja ovome može konkurirat. Razumijem da nekom neće igra leć, ali šteta ju je ne probat bar na kratko. Jako brzo se da primjetit zašto je ljudi toliko hvale, a ako te uvod uvuče u taj svijet, zaglavio si 150 sati
sanzo Teško ćeš natjerat nekog tko prezire JRPG žanr da proba, to nikad nije išlo i nikad neće ići. Mislim da je čak @wooddiebone probao igrati, ali mislim da je to više išlo tak da može reć "ma ja ne vidim šta je tu toliko dobro"
Mene od igre jedino odbija trajanje, da je 60-70h jos bi i krenuo ali ovako me sve strah
Imam je na disku tako da cu je odigrati kad-tad samo bi stvarno volio da vecina jrpg-ova nije tako dugacka.
Opet recenzija igre stare 3 godine. Cemu to?
chono Napisao sam je, nabijem ih na kitu drljavu, kad se iskupe za sva sranja koja su priuštili korisnicima onda će je bit. Do tad 0/100, hvaja ajbok
P5Royal je igra u koju je dodana tona novog sadržaja, novi lik, palače, cijeli semestar - to Witcher neće imati, poprilično sam siguran. Dobro da ne traže i pare za to.