foggy Pošto se radi o smećarskoj firmi koja nam je probala uvalit govno, jednom je bilo dosta tako da svoj primjerak čekam kad sve bude ispolirano. Ne vjerujem im ni sekunde, moje pare neće vidjet, trebaju se prvo iskupit debelo za prošli fijasko.
escoban foggy Pa update je free 🤷♂️ Svi se ode nahajpali a nismo vidili ni screenshot kako ce to izgledat 😁
foggy chono Glitch prvo jer sam zaboravio da je free updejt da, ali i da imam igru neću iz principa igrat odmah. A pogotovo da im dam 80 eura, taman posla 😃
chono foggy ma ne bude ovo nista posebno, barem ne u PC okvirima. Zanima me RT i svi njegovi oblici, posebice u tavernama.
StarFox_N Witcher 3 sam odigrao dva puta. Vjerojatno ću ga za života odigrati još jednom ali zbog toga što je fenomenalna igra a ne zbog patcha. Da npr. Shadow of Mordor dobije free 8K/120fps/RT full locked patch Bog Isus me više ne bi natjerao da ponovno instaliram igru.
[deleted] Nisam nikad zavrsio witchera 3, dva puta sam krenuo i uvijek bi odustao unutar prvih 5 sati sto mi je uvijek bilo cudno jer je ovo tip igre kakve ja volim. Mozda je sad vrijeme za trecu srecu i da napokon odigram witchera.
StarFox_N [deleted] Ako imaš priliku preporučio bih ti da prije odigraš dvojku. Ili barem pogledaj recap jedinice i dvojke. Neke stvari će ti biti jasnije. I daj ozbiljniju priliku igri. Neće ti biti žao. Stvarno je vrh!
[deleted] StarFox_N pogledat cu recap sigurno. U morrowindu + skyrimu imam sigurno preko 1000 sati Zadnja 3 ac-a isto nekih 350 sati vrijeme je i da witchera odigram kak spada 🙂 idem vidjet gdje ima povoljno, super je sto je free upgrade.