escoban Ne želim free updejt, toliko ih trenutno ne volim 😃 Plus, mislim da nemam igru više.

foggy navikao si na 80 ojra graficke updateove, pa ti je ovo glitch u glavi 😁

chono Glitch prvo jer sam zaboravio da je free updejt da, ali i da imam igru neću iz principa igrat odmah. A pogotovo da im dam 80 eura, taman posla 😃

foggy ma ne bude ovo nista posebno, barem ne u PC okvirima. Zanima me RT i svi njegovi oblici, posebice u tavernama.

chono I kod jebačine, ne zaboravimo taj dio, pogotovo onaj na konju 😃

Witcher 3 sam odigrao dva puta.

Vjerojatno ću ga za života odigrati još jednom ali zbog toga što je fenomenalna igra a ne zbog patcha.

Da npr. Shadow of Mordor dobije free 8K/120fps/RT full locked patch Bog Isus me više ne bi natjerao da ponovno instaliram igru.

Nisam nikad zavrsio witchera 3, dva puta sam krenuo i uvijek bi odustao unutar prvih 5 sati sto mi je uvijek bilo cudno jer je ovo tip igre kakve ja volim.

Mozda je sad vrijeme za trecu srecu i da napokon odigram witchera.

[deleted] Ako imaš priliku preporučio bih ti da prije odigraš dvojku.

Ili barem pogledaj recap jedinice i dvojke.

Neke stvari će ti biti jasnije.

I daj ozbiljniju priliku igri.

Neće ti biti žao. Stvarno je vrh!

[deleted] 5h nije ni uvod. Izadi iz white orcharda, potpuno drugacija prica

StarFox_N pogledat cu recap sigurno.

U morrowindu + skyrimu imam sigurno preko 1000 sati

Zadnja 3 ac-a isto nekih 350 sati

vrijeme je i da witchera odigram kak spada 🙂

idem vidjet gdje ima povoljno, super je sto je free upgrade.