StarFox_N Flipper Slažem se. Brazil izgleda zastrašujuće ali mi smo bolji od Koreje. I moramo odigrati puno bolje nego danas.
Prika Fico propustio? Javi se u inbox molim te poslat cu ti cijeli materijal za pogledati. Ronalda nisi gledao i Ronaldinha.puknut ce mi srce…
Fico Prika Jebiga, mlade godine. 😄 Bitnije je da sam svjedočio najvećem virtuozu 21. stoljeća – Niki Kranjčaru.
Prika Fico Ronaldo u Barceloni prije nego je u Inter otisao stvarno za mene najbolji napadac ikad! Najbolji u povijesti!
Matador Em što lete po terenu, još se neće niti oznojiti večeras, a mi nećemo moći hodati u petak. Uplatio bih na Brazil, ako nađem negdje koeficijent preko 1,05. Prolazak bi bio ravan čudu.
JoelDrake Matador Pa bit će ti bar 1.35 Brazil ako je danas toliko bio, ipak je 1/4, kada su tu manipulativni troškovi, riskiraj jedino dukate 😂😂
Prika Pa prosli smo u cetvrtfinale sad nemamo sto za izgubiti…da se mene pita to nam je najlaksa utakmica i za psihicku,fizicku i takticku pripremu… Sto bude bit ce!
buz Brazilci su kita, izgubili drugo poluvrijeme. Kad su uopće zadnje igrali s ozbiljnom europskom reprezentacijom, namazat ćemo ih.
Zero Nisam ih gledao večeras. Prošlu su izgubili, mogu i sljedeću. Vrijeme je da ih netko prizemlji. Nakon naše utakmice s Japanom sigurno neće htjeti da se to razvuče do penala.😂
Prika Ne znam…ove su ubili u pola sata,ali bas ubili! Vratio se Neymar…ne znam…mi produzetke oni pola sata ozbiljnog nogometa ako i to! Ali nasi nemaju sto izgubiti a takvi smo najjebeniji!