Brijac S kakvom lakoćom ovaj Mbappe zabija golove.. taj će porušiti sve rekorde Ronalda i Messi-a ako ga ozljede poštede. Još da ode u pošten klub, gdje bi mu bio kraj.
doctorfreak Torla Pa baš zato pitam Vas kakvo imate mišljenje o svemu. Ovo je objektivno strašno prvenstvo, svega sam možda 2-3 para pogodio kao rezultat.
TITANXIS Da bude i tu! Japan : Hrvatska 1:1 (penali 1:3) Čestitke našim momcima a i znam da Modrić i Livaković inače prate FFA i u pauzama kad se igra pa nek vide da smo uz njih. 😆
Torgue Tzereen @Flipper yokotaro ti je odgovorio na tweet ❤️ Prijevod za zainteresirane: Football. Even though the Japanese team lost, I didn't feel bad until the end. It was cool. Edit:
Fico StarFox_N Propustio sam doba Ronaldinha, Ronalda i ekipe i imam osjećaj da napokon Brazil igra onako kako se očekuje od Brazila. Predivan, zabavan i efikasan nogomet.
Prika Fico propustio? Javi se u inbox molim te poslat cu ti cijeli materijal za pogledati. Ronalda nisi gledao i Ronaldinha.puknut ce mi srce…
StarFox_N Flipper Slažem se. Brazil izgleda zastrašujuće ali mi smo bolji od Koreje. I moramo odigrati puno bolje nego danas.