darkfenix metacritic mi ništa ne znači odnosno elden ring ima 30 rivjua manje što znači da bi mu ocjena
po tome vjerojatno bila i veća da ima isti broj rivjua. Ako GoW ima identičan build mechanic i kombat sa repetitivnim dionicama
( koje su me podsjećale na tomb raider, uncharted ) znaš dođeš negdje i znaš da nejdeš dalje jer će te sad zaskočit onda teško da će odnjeti
goty eldenu, vjerujem da će pokupiti nagrade kao igra, ali nakon što me razočarao 2018ta, od ovoga nemam nikakva očekivanja.
Vjerujem da će biti nešto bolji od predhodnika, ali ne očekujem ništa spektakularno.

darkfenix ne pljujem igru sa nikakvom zlom namjerom, samo iznosim mišljenje o igri za
koju mi se čini da se više puni hvalospljevima zbog imena/branda/naslova nego zbog toga jer je
okvirno/zaokruženo top topova. A mišljenje/kritika može eventualno smetati teškom fanboyu.
Meni tak svejedno kad netko popljuje igru koju sam igrao ili uživao u njoj, na kraju dana obićna
virtualna bedastoća koja me određeni vremenski period zabavljala. Samo kad dam 600kn za AAA
naslov onda očekujem punokrvni AAA naslov bez kompromisa.

renda Možda zbog dungeon-a u koje odeš u prvom playthroughu i više se ne vraćaš osim ako nejdeš sa namjerom.
    Odigrao sam obje, samo je bio elden toliko velik i lijep da sam se vracao par puta, koliko jos i u pvp. gow sam odigrao jednom
    i vise se nisam vracao na njega.

A jebote evo GoW podbacio ocekiva san ipak vise, bas steta. Nisan ocekiva ovako losu ocjenu u recenziji

darkfenix Eto meni je elden svakako bio kvalitetniji i bolji od gow-a iz 2018te.
    iako je i pitanje koliko su usporedivi jer je elden 10x veća igra od gow-a "1".

Gotovo je, elden ring goty jer je igra teska a gow je za goli k lagana 🤣🤣

Ovi fejs komentari su bolji od ovih na forumu .

Prava prilika za upitati FB publiku, a i nas forumaše koji nismo igrali još Ragnarok, koja je bolja igra - Elden Ring ili Ragnarok. Bit će dobar odaziv.

[deleted]

Po ovome što do sad vidim i čujem mislim da će mi Elden i GoW biti tu negdje, ali moraš znati da ljudi previše drkaju na FromSoft pa se ne vrijedi ni raspravljat. A i svakako je GOTY skroz odvojena tema.

Flipper Nisam igrao ni jednu ni drugu pa se osjećam kompetentno za odgovoriti.

Koga briga sta ce biti GOTY, i ovako svako ima svoje ukuse.

Ono sto je bitno je da smo godinu zapoceli pre jebenom single player igrom a po svemu sudeci ceka nas jos jedna za kraj godine.

Uzivajmo.

Smijeh je vidjet kad ekipa prosjek ocjena 100-tinjak recenzenata uzima kao neki argument za djetinjasto nadmetanje. Puno gamera su djeca pa njih još i kužim, ali ovi stariji koji to rade nisu ništa zreliji. 😅

Ja cu samo ovo stavit ovdje. Dvije apsolutne legende i tko god da osvoji goty ne moze se rec nezasluzeno. Treba nam vise ovakvih.

I meni su presmiješna ova "prepucavanja".

Ove godine su izašle 3 igre koje će bit među igrama generacije (Elden, Horizon i Ragnarok), svaka je priča za sebe što se kvalitete tiče i nema ih smisla uspoređivat međusobno, i, da budem pristojan, koga boli kurac koja će od te 3 bit Goty il imat veći prosjek ocjena na jebenom Metacriticu kad se radi o 3 izvanserijske igre.

Mislil sam da smo prerasli ta sranja, al očito još uvijek ima onih koji se pale na prosjek ocjena i na to dal će njihov favorit bit Goty. Facebook ekipa je priča za sebe, al ne moramo valjda i tu čitat slično…

@foggy , odličan tekst. Sviđa mi se.

Ljubomoran sam kaj si mogao odigrati ranije! 🙂

darkfenix

Zapravo više sam mislio na cepelina i fejs ekipu, ne tebe. 😅

Ja lično sve što sam tražio prema svim recenzijama sam izgleda dobio. Očigledno su bili svjesni kritika prošle igre, tako da ja ne mogu dočekati srijedu.

- raznovrsniji neprijatelji
        - epic boss borbe
        - odličan završetak norse priče

Dakle ostaje samo želja za FOV sliderom, ali jebiga, ne mogu dobiti baš sve.
        Collectors nadam se da neće kasniti 😛

[deleted] selekcija komentara na temelju koje se odlucuje goty, ova je preteska moras 165 bosova ubiti, gow goli kurac za to, gow goty