Prava prilika za upitati FB publiku, a i nas forumaše koji nismo igrali još Ragnarok, koja je bolja igra - Elden Ring ili Ragnarok. Bit će dobar odaziv.

[deleted]

Po ovome što do sad vidim i čujem mislim da će mi Elden i GoW biti tu negdje, ali moraš znati da ljudi previše drkaju na FromSoft pa se ne vrijedi ni raspravljat. A i svakako je GOTY skroz odvojena tema.

Flipper Nisam igrao ni jednu ni drugu pa se osjećam kompetentno za odgovoriti.

Koga briga sta ce biti GOTY, i ovako svako ima svoje ukuse.

Ono sto je bitno je da smo godinu zapoceli pre jebenom single player igrom a po svemu sudeci ceka nas jos jedna za kraj godine.

Uzivajmo.

Smijeh je vidjet kad ekipa prosjek ocjena 100-tinjak recenzenata uzima kao neki argument za djetinjasto nadmetanje. Puno gamera su djeca pa njih još i kužim, ali ovi stariji koji to rade nisu ništa zreliji. 😅

Ja cu samo ovo stavit ovdje. Dvije apsolutne legende i tko god da osvoji goty ne moze se rec nezasluzeno. Treba nam vise ovakvih.

I meni su presmiješna ova "prepucavanja".

Ove godine su izašle 3 igre koje će bit među igrama generacije (Elden, Horizon i Ragnarok), svaka je priča za sebe što se kvalitete tiče i nema ih smisla uspoređivat međusobno, i, da budem pristojan, koga boli kurac koja će od te 3 bit Goty il imat veći prosjek ocjena na jebenom Metacriticu kad se radi o 3 izvanserijske igre.

Mislil sam da smo prerasli ta sranja, al očito još uvijek ima onih koji se pale na prosjek ocjena i na to dal će njihov favorit bit Goty. Facebook ekipa je priča za sebe, al ne moramo valjda i tu čitat slično…

@foggy , odličan tekst. Sviđa mi se.

Ljubomoran sam kaj si mogao odigrati ranije! 🙂

darkfenix

Zapravo više sam mislio na cepelina i fejs ekipu, ne tebe. 😅

Ja lično sve što sam tražio prema svim recenzijama sam izgleda dobio. Očigledno su bili svjesni kritika prošle igre, tako da ja ne mogu dočekati srijedu.

- raznovrsniji neprijatelji
    - epic boss borbe
    - odličan završetak norse priče

Dakle ostaje samo želja za FOV sliderom, ali jebiga, ne mogu dobiti baš sve.
    Collectors nadam se da neće kasniti 😛

[deleted] selekcija komentara na temelju koje se odlucuje goty, ova je preteska moras 165 bosova ubiti, gow goli kurac za to, gow goty