Prava prilika za upitati FB publiku, a i nas forumaše koji nismo igrali još Ragnarok, koja je bolja igra - Elden Ring ili Ragnarok. Bit će dobar odaziv.
Recenzija | God of War Ragnarök
- Uređivano
Koga briga sta ce biti GOTY, i ovako svako ima svoje ukuse.
Ono sto je bitno je da smo godinu zapoceli pre jebenom single player igrom a po svemu sudeci ceka nas jos jedna za kraj godine.
Uzivajmo.
Smijeh je vidjet kad ekipa prosjek ocjena 100-tinjak recenzenata uzima kao neki argument za djetinjasto nadmetanje. Puno gamera su djeca pa njih još i kužim, ali ovi stariji koji to rade nisu ništa zreliji.
I meni su presmiješna ova "prepucavanja".
Ove godine su izašle 3 igre koje će bit među igrama generacije (Elden, Horizon i Ragnarok), svaka je priča za sebe što se kvalitete tiče i nema ih smisla uspoređivat međusobno, i, da budem pristojan, koga boli kurac koja će od te 3 bit Goty il imat veći prosjek ocjena na jebenom Metacriticu kad se radi o 3 izvanserijske igre.
Mislil sam da smo prerasli ta sranja, al očito još uvijek ima onih koji se pale na prosjek ocjena i na to dal će njihov favorit bit Goty. Facebook ekipa je priča za sebe, al ne moramo valjda i tu čitat slično…
- Uređivano
Ja lično sve što sam tražio prema svim recenzijama sam izgleda dobio. Očigledno su bili svjesni kritika prošle igre, tako da ja ne mogu dočekati srijedu.
- raznovrsniji neprijatelji
- epic boss borbe
- odličan završetak norse priče
Dakle ostaje samo želja za FOV sliderom, ali jebiga, ne mogu dobiti baš sve.
Collectors nadam se da neće kasniti