crowizard Auf nazalost nista od mene za ove datume. Ovaj vikend sam u Zagrebu tj. od sutra navecer do nedjelje pa ako je ko za pice neko moze ✌.
weky Ja bi se rado družio isključivo s @buz i @Tzereen Oni su onako mild šovinističke seljačine po mojoj mjeri. ❤️
Deadwalker Morat ću preskočiti ovo budući da mi sin stiže ovaj mjesec, žena je već ušla u one tjedne kada to može biti bilo kada. Svima želim dobru zabavu i vidimo se (nadam se) dogodine 🍻
fensisuperstar Deadwalker pa realno ako odeš na meet dok ti se rodi mali supruga ti bude obistinila username IRL
Fenix S obzirom da vas je 79% glasalo za subotu 11. 11., odlučen je termin 19. 11. 🤣 Caffe Bar Impreso, Zagreb (pokraj Avenue Malla) u 20 sati.
Fenix Kakav remote, željni smo ljudskog dodira i fizičke nježnosti/grubosti EDIT: Šuška se da se priprema auto s ekipom s one strane Učke 👀
chono Fenix trebao sam i ja biti u tom autu. Kolega @sandidam se ponudio, medutim dosta sranja se izdogadalo zadnjih dana, tako da moram rijesiti aftermath. Jebem ti, sve je bilo lakse u 20tima…