prayer Nema ti to veze sa sony-em ti dobiš konzolu sony je stavio
preporučenu cijenu 3000 odnosno 3850. Ti kao dućan možeš ubaciti igru, joystick pa
čak i da kažem maskicu za mobitel i to onda u sustavu nije ista stavka nego je ps5+
nešto i onda ti imaš pravo jebati s cijenom kako god želiš. E sad neki idu na to kao HT
da te navuku na ugovor od 2 god pa na "poklon" dobiš tv, restorani, bircevi znaju imati
akciju kava + cedevita ili evo moja lokalna pizzerija ima piva + cocta ili pivo u tom i tom vremenom.
Neki idu malo u minus jer znaju ak ti "nešto" poklone ti češ ostati i više potrošiti ( u slučaju birceva, restorana )
HT te pak obvezao za iduće 2 godine, a naši dućani su dobili ps5 i samo c/p druge ako on može prodavati
po 6500 mogu i ja. Sve je to samo biznis, jedino šta mi možemo promijeniti je nekupovati i tako ih prisiliti
da promjene politiku poslovanja, očito je da ljudi kupuju konzole po takvim cijenama inače bi cijena odavno pala
( bez obzira na "nestašicu" ), a sony-u je očito pala prodaja jer je neke nova plus pretplata razočarala extra je još okej,
premium je čista pušiona, i tu su ti sve popularniji call of duty, fortnite, apexi, itd… za koje ne treba pretplata da igraš online.
I takvoj ekipi niti ne treba više pretplata osobno imam jednog kolegu koji igra samo warzone mislim da unazad 3 godine
nisam vidio da je igrao išta drugo osim toga. Meni osobno je također ps+ sranje i nemam nikakvog benifita kao korisnik od njega.
hebe mi se za cloud save, "besplatne" igre, itd… zanima me isključivo multiplayer i u principu plaćam godišnje 350-450kn
da bi igrao online. iskreno sam očekivao plan koji će sadržavati sve što i sadašnji essential ali bez "besplatnih" igara i po
nekoj 50% nižoj cijeni, kad već moram plaćati da bi igrao online da bar bude neka mizerija, a ne cifra poštene AAA igre na popustu.