• Gaming Vijesti
  • Tvorci Ragnaroka su ljuti zbog curenja: “Ovo je potpuno s*ebano”

Pročitaj na portalu
Članak

Tvorci Ragnaroka su ljuti zbog curenja: “Ovo je potpuno s*ebano”

Bliži se premijera jednog od najiščekivanijih naslova nove generacije konzola, a kako to obično biva s PlayStation ekskluzivama, tako i God of War Ragnarok curi na internet.

Bit će to još jedan dobar naslov i tome se veselim jer će izać i za moju plejku.

-Cory dobro i veli a ni ne bi me začudilo da ta curenja puštaju upravo kreatori igre. Ko bi razumio uvrnutu politiku sa još skrivenim motivima koji očito postoje jer ništa se ne dešava bez razloga i slučajnosti a sve za neki tzv viši cilj.

darkfenix logičan potez da nije situacija sa koronom i ukrajinom kakva je
vjerojatno bi bila privremena ps5 ekskluziva ovak uz nestašicu i sulude cijene.
Logično je bilo da će još god, dvije sigurno igre dolaziti kako za ps5 tako i ps4 ako ne i duze.
bilo bi jedino fer da su digitalne jeftinije od fizickog izdanja koje se mora staviti na cd, kutiju, shipati
ducan, sim tam… bas toliko sony ne uzima od digitalnih da razlike nebi moglo biti bilo izmedu dviju verzija.
a ovo da bi neki dućan prodao igru prije izlaska sumnjam kome i kako ? ispod stola i bez računa za 5x veću cifru ?
Previše smrdi da bi se to ikojem od shopova isplatilo zbog par kopija.

darkfenix

Oni koji imaju PS2 bi i bili možda sretni a ja i ne jer ga nemam, hehe!

Neka ide tehnologija i svijet idu naprijed, nemam ja niš protiv. S druge strane imam filing da ti imaš neku netrpeljivost prema onome što se dogodilo, smatraš to lošim razdobljem koje treba što prije zaboraviti i boriš se bezveze sa vjetrenjačama, pa bilo nešto i dobro da se zbilo. Vrijeme je relativno i sve tri dimenzije su povezane i u sinergiji.

Moraš poštovat prošlost da bi uživao u sadašnjosti i imao bolju budućnost a ne težiti samo nekoj ultra modernoj budućnosti, letiti u svemirskom brodu i istraživati nove svijetove, nemoj se žuriti, to ide polako, budućnost koja će možda takva i doći sama po sebi i to niko ne osporava.

Zbog toga ja ne vidim neki problem da još godinu dvije izlaze igre i za prethodne generacije konzola i to ne smatram hendikepom a niti bi tebi trebao biti.

I kad jednom prestanu izlazit igre za prošlu generaciju nikom ništa jer do tad vjerojatno više nit neću gejmat.

Verzija igara za PS5 bit će grafički bolja od PS4 verzije i jedino PS4 igrači mogu sa te strane bit zakinuti ali mene osobno to ne dira ni 1% jer grafika mi je i više nego zadovoljavajuća koja se zbila za prošlu generaciju konzola. Videoigre su ionako stvar zabave a ne prestiža,

darkfenix

evo vidiš kako znaš bit bezobrazan, nemoj stari, smiri se!

darkfenix E upravo ovo…glavno da je tvojoj guzici dobro, koga briga za ostale..bravo!

Jbt ako ovo nije 1st world problem vrijedan sekiranja onda neznam što je. O ne, igra nije ps5 ekskluziva nego izlazi i na ps4, O BOŽE moj, koja sramota i skandal, brzo netko, lepezu jer nema zraka.

Giphy - Animated GIF

Zašto čovjeku prijet sa baonom?

Kaže upravo ono šta je; radi starih konzola prezentacija u igrama stagnira

Priče, "netreba mi bolja grafika" se mogu objesit mačku o rep

Zato što je bezobrazan. Opet.

darkfenix pa mi neshvatljivo da netko jos se veseli sto ce igre jos neko vrijeme izlazit i na starijijoj generaciji

Neshvatljivo ti je da ljudi u ovoj krizi ne žele ili ne mogu dat 1000 eura za novu konzolu i vesele se da su igre dostupne na onoj kojoj imaju?

Počevši od 5 generacije, odnosno od tada pratim i izlazile su još neko vrijeme iste igre i za prethodnu i za trenutnu igraču konzolu i zar je to kočilo neki razvoj novih igara. Mislim da je bilo to najplodonosnije doba pa sve do 8 generacije što se tiče novih igara. Nije razlog što nema trenutno novih igara da izlaze igre i za stariju konzolu. Pa jebemu miša problem stagnacije prvi koji mi pade na pamet je bila korona sa kojom nije još gotova priča pa evo sad i stanje u Ukrajini. Niko nezna kaj će se dalje zbivati, ljudi se boje napredovat, ulagat u nove projekte pa ne diraju nekaj dok radi i funkcionira a mogući rat bi sjebo sav trud u hipu. Živimo zbilja u jebenom vremenu i dobro da uopće gaming ide, možda polako ali ide. To bi bili mogući razlozi takvog stanja u gaming industriji a ne zato kaj izlaze igre za prethodne konzole.

darkfenix ispod 6500kn ps5ice nema u ducanima na njuskalu samo vise. Nije 1k€ ali nije ni puno manje. S obzirom na situaciju u svijetu sony bi sam sebi pucao u koljena da ne izbacuju igre za obje konzole. Ponavljam da situacija u svijetu nije kakva trenutno je vecina bi odavno presla na ps5 i vjerujem da bi bilo X manje igara dostupnih za proslu generaciju konzole ukljucujuci i spomenuti ragnarok.

darkfenix Mjesecima se već vrti cijena oko 7000 kn za bundle sa par igara, van toga ga nisam još vidio od izlaska.

darkfenix

već sam ti napisao i odgovorio ali svaljuješ krivnju na prošlu generaciju konzola. Pusti sad mene kaj ja više ne igram i to. Ima još puno ljudi koji imaju stariju konzolu a ima i onih koji još igraju i na PS3, pa šta neka igraju, zar se možda žale kaj nema više igara za njih. Ono što će izać za PS4 naravno da će se veselit PS4 igrači i tu je tvoj problem jer nas smatraš krivcima kaj nema novih igara. Pošto vidim da puno igara izlaze i za PS4 a neke i ne a rado bih je možda odigrao pa iskazujem malo žaljenje što nije i za PS4 i u čemu je problem, zar je to koćenje za nove igre? Kompanije u gaming industriji valjda znaju šta rade da im je neka koćnica starije igre, nebi ih izdavali. Zbog korone i općenito političkog stanja rade rimejkove da se mogu održat a usput i nove generacije upozanju što su igrale prethodne.

darkfenix

onda se moraš obratit studijima i izdavačima da nek rade što više next gen igre. nisu starije konzole i igrači tome krivi.

TITANXIS nek rade što više next gen igre

Bilo bi i vrijeme!

doktor1 Priče, "netreba mi bolja grafika" se mogu objesit mačku o rep

Mogu se objesiti ali ne na ti stranu. GOW ako bude dobra igra što vjerujem da hoće će biti jednako dobra i na PS4 i na PS5. Dobra igra ne znači dobra grafika, a i to izdrkavanje na grafiku mi je iskreno tako krkanski postalo da je to nevjerojatno.