Let mi fix that for you:
Bit će pretenciozna, puna hollywoodskih glumaca koji budu pola buđeta pojeli, i imat 10 godina zastarjeli gamplay. U i možda baci 20 usd demo od pol sata kao ground zeroes
Let mi fix that for you:
Bit će pretenciozna, puna hollywoodskih glumaca koji budu pola buđeta pojeli, i imat 10 godina zastarjeli gamplay. U i možda baci 20 usd demo od pol sata kao ground zeroes
isuse ko balavci skačete po Kojimi.
Bez obzira što mislili o Death Strandingu, komentari ovdje su indikativni koliko je Kojima izgubio goodwilla u industriji.
Bio je legenda i garancija kvalitete. Sad je samo legenda.
buz Ipak bez pokrića. Ljudi se nebi trebali zamarati njegovim Twitterom i izjavama već njegovim radom.
Zadnje dvije igre koje nisu ispunile očekivanja ne mogu poništiti činjenicu da je čovjek stvorio ponajbolji serijal svih vremena.
Ovdje ima članova koji vjerovatno nisu zaigrali niti jednu njegovu igru ali vidjeli da se sere pa se pridružili.
Kud svi tu i mali Mujo.
Iskreno ja sam izgubio hype za jer mi se ne sviđa koncept njegovih open world igara ali čovjek barem pokušava nešto drugačije.
Fan sam Metal Gear serijala ko i velika većina članova na Ffa, ali moje mišljenje o onom mrtvom govnu od Peace Walkera vjerojatno već svi znaju, a Phantom Pain je jbna Metal Gear igra koju čak nisam ni završil.
O Death Strandingu neću i ne mogu jer ga nisam igral, al meni osobno je Kojima sa gore spomenute dvije igre poprilično pao u očima. Više mi to nije bilo to.
I dalje je netko tko ima kredibilitet i uopće ne sumnjam da bi mogo napravit neko čudo od igre, ali sad ta njegova "teasanja" i najave uzimam sa rezervom, nema tu više slijepog vjerovanja u bezpogovornu kvalitetu njegovih projekata.
Slično je govorio i za Death Stranding. A što se tiče ovoga, biti će najava na WGA u prosincu.
Tuhy Phantom Pain je jbna Metal Gear igra koju čak nisam ni završil.
Nije ni on
BOG
StarFox_N Nitko ne kaže da je poništio svoj prijašnji rad, dalje je on meni legenda, ali to je to. Nije mi više zanimljiv.
@Sterlok Nisam siguran s obzirom na tvoj post razumiješ li pojam goodwilla. Ne znači da je on postao nebitan, nego znači da više ne očekujemo automatski remek djelo od njega, nego ćemo tek vidjeti. Znamo prije reakcije kad bi najavio novi MGS, a vidimo ih sada.
@buz odmah se mogu vratit na temu cyberpunka gdje su ljudi pisali kak nikad više ne bu preorderali ili kupili igru od poljaka, izbace novu vjest za novu igru kreće drkanje preorder i tko zna što ne. Fixali cyberpunk kao da su spasili univerzum. Nitko ih ne drzi akaundabl za to što su izbacili poluproizvod. Izađe anime svi drkaju, dizu poljake u nebesa. Jednostavno nema integriteta. Danas jednu sutra drugo. Mislim tko god sere po Death Strandingu a igra fifu, pes ili bio koju sportsku igru koju copypasteaju svake godine s minimalnim pomakom treba si puknut šamar.
buz Nisam siguran s obzirom na tvoj post razumiješ li pojam goodwilla. Ne znači da je on postao nebitan, nego znači da više ne očekujemo automatski remek djelo od njega, nego ćemo tek vidjeti. Znamo prije reakcije kad bi najavio novi MGS, a vidimo ih sada.
Takve stvari mogu očekivati samo fanoboyevi. već je sa MGS 2 dosta razočarao (znaju oni koji su ga igrali što se komentiralo u trenutku izlaska zbog novog lika), pa je opet kasnije oduševljavao. Zone of the enders iz tog doba mu je bio čisti prosjek. Ne znam zakaj ste stvorili kult od tog čovjeka i onda ga pokopali…po meni cijelo vrijeme radi inovativan i dobar posao ali nitko nije savršena cijelu karijeru. Sad se ponovno dignuo u visine sa Death Strandingom ali da očekujem išta, ne očekuje. Bez obzira, kad napravi bude se sudilo.
Ali ovoliko uzjebavanja ne uzrokuje nitko, nigdje
StarFox_N Zadnje dvije igre koje nisu ispunile očekivanja ne mogu poništiti činjenicu da je čovjek stvorio ponajbolji serijal svih vremena.
I treba biti realan, očekivanja koja su bila apsolutno suluda od strane igrača. Svi očekuju najbolju igru svih vremena, u suprotnom je sranje. Najviše smeta koliko se prigovara da je AC stalno isti i da AAA igre stagniraju i onda se pljuje po Death Strandingu i Kojimi koji pokušava donijeti nešto svježine u igre visoke produkcije.
Na stranu čak i to, iako se može na MGSV, a vjerujem i na Death Stranding prigovoriti na neke stvari, to su dvije izuzetno kvalitetne i dobro prihvaćene igre (i od kritike i od igrača) koje nažalost služe kao primjer manjka spektra prilikom prosuđivanja o igrama i one dobre stare priče u kojoj ljudi jednostavno ne mogu percipirati da nešto može biti dobro, a da im se u isto vrijeme i ne sviđa.
Nemam nist protiv njega i mislim da su mu zadnje igre oke. Nitko jos nije napravio open world igru koja ima tak dobru igrivost kao mgsV.
No mislim da taj njegov marketing sa zagonetkama vise ne prolazi barem kod mene. Ne zanima me jednostavno.
Pokazi mi kaj imas i to je to