• Gaming Vijesti
  • Kojima kaže da će njegova nova igra biti kao novi medij, okrenut će filmsku i gaming industiju

StarFox_N Zadnje dvije igre koje nisu ispunile očekivanja ne mogu poništiti činjenicu da je čovjek stvorio ponajbolji serijal svih vremena.

I treba biti realan, očekivanja koja su bila apsolutno suluda od strane igrača. Svi očekuju najbolju igru svih vremena, u suprotnom je sranje. Najviše smeta koliko se prigovara da je AC stalno isti i da AAA igre stagniraju i onda se pljuje po Death Strandingu i Kojimi koji pokušava donijeti nešto svježine u igre visoke produkcije.

Na stranu čak i to, iako se može na MGSV, a vjerujem i na Death Stranding prigovoriti na neke stvari, to su dvije izuzetno kvalitetne i dobro prihvaćene igre (i od kritike i od igrača) koje nažalost služe kao primjer manjka spektra prilikom prosuđivanja o igrama i one dobre stare priče u kojoj ljudi jednostavno ne mogu percipirati da nešto može biti dobro, a da im se u isto vrijeme i ne sviđa.

Nemam nist protiv njega i mislim da su mu zadnje igre oke. Nitko jos nije napravio open world igru koja ima tak dobru igrivost kao mgsV.

No mislim da taj njegov marketing sa zagonetkama vise ne prolazi barem kod mene. Ne zanima me jednostavno.

Pokazi mi kaj imas i to je to