Zero Doslovno imaš još samo GeoW serijal koji može po tehnikalijama parirati ranijim nastavcima Uncharteda i k tome je trilogija remasterirana za PS4 i odlično se drži i danas (U2 je jedna od najboljih igara ikad). Ne znam što im je ovo trebalo. Odnosno znam, očito im je lakše opravdati izlazak zadnja dva nastavka na PC-u po normalnoj cijeni. Šteta, jer serijal je skroz nepotpun bez prve tri igre.
escoban rekao bi da su ovu igru najmanje promovirali od svih PCportova,a i glupo je u story driven igru uskocit na 4nastavak.Bolje bi im bilo da su remakeali Uncharted 1-3 (sta ce vjv i napravit kroz par god)
Sterlok Odigrao sam ih po prvi puta prije tri godine, po redu i to ova remastirana izdanja pa onda četvorku na sve na PS4. Prvi dio je jako zastario. 2.i 3. su još podnošljivi. nije mi žao kaj sam ih odigrao ali četvorka mi je tri koplja bolja od svega jer po svemu moderan naslov. Brijem da je i Sony toga jako svjestan i da si nije želio narušavati odličnu reputaciju koju sad ima na PC platformi sa objektivno zastarjelim naslovima, IMO.
master_x Naplatit će ga ponovno 80€ bez pardona.Ko Atlus koji proteže Persona 5 kroz 3 generacije konzola po punoj cjeni i 2 verzije iste igre (GTA V za PS5/XSX je barem u pola cjene).
master_x StarFox_N Nije tema jel vrijedi ili ne,već njihov "bezobrazluk" sa izdavanjem iste igre u 4 verzije (Persona 5-PS3,Persona 5-PS4,Persona 5 Royal-PS4/Pro,Persona 5 Royal-PS5,XSX,PC).
ikral Kog su zanimala prva tri dijela, odigrao je davno. Četvorka izgleda top, dok bi ove starije trebalo rimejkati da zadovolje današnje standarde.
yakuza_stinger Potvrđujem da super izgleda, i gušt je za igrat na PC-u. Čak i meni koji nisam nastrojen na Uncharted.
ikral escoban Ako ga zanima Uncharted, kupio je PS3. A ima i remaster trilogija za PS4. Ovi što baš neće ništa na čemu piše Sony, jebiga, promaklo.
StarFox_N master_x Poanta mog posta je bila da indirektno nahvalim P5 kao vanserijsku igru. Opusti se malo. Ne shvaćaj sve doslovno.