Ova igra nemore biti 10/10 nikako mislin da ce biti i uvreda za sve nas ako je ovo 10/10
Pitate se zašto
Pa zato jer su jebenom Gotham Knightsima dali 8.5/10
Po tome ovo je barem 50/10
Ova igra nemore biti 10/10 nikako mislin da ce biti i uvreda za sve nas ako je ovo 10/10
Pitate se zašto
Pa zato jer su jebenom Gotham Knightsima dali 8.5/10
Po tome ovo je barem 50/10
Ja malo trolam. Pa naravno da nije realno da će svaki nastavak donijeti ogromne promjene. Točno sam ovo očekivao i zadovoljan sam itekako. Jedva čekam 9. 11.
Ako je i malo bolji od prethodnog, super. Očekujem 105/100.
Prvi dio mi je bio dosta dobar. Ne i vise od toga, nije me se previse dojmilo. Nadam se da ce ovo bit meni bolje. Preferiram starije naslove iz gow fransize
Dobar tekst foggyslave ️
DarkPunisher Doom Eternal je donio RT. Beat that
Opet ta precenzija.Gdje samo vadite te izraze.
Nema lošim igrama iskupljenje
Najradije nebi niš gledo i čito dok ne izađe, a nena šanse da nebum.
Em je onaj zadnji trailer odspojlo neke bossove, em sad tu čitaš da ima područje sa gejzirima, pa na slikama vidiš i područja i nove protivnike…
Samo si sjebem doživljaj i onaj prvi utisak koji bi imo da sam naiđem na bilo što od toga u igri.
A s druge strane, "moraš" upijat svaku novu informaciju jer čekaš da napokon više izađe pa da ti tekstovi / slike / videi nekak skrate to iščekivanje.
Je a ima i spoilera puno već, pogotovo Youtube i nemoguće je izbjeći neke.
Otvorim i i jebeni thumbnail uz naslov videa. To likovi namjerno rade.
Nis ne citam i nista vise ne gledam, posle onog zadnjeg trailera gde mali ispali strelu i vuk razjebe nebo….nista.
Igra je iza coska, znam da cu je igrat, verujem da cu uzivati…nis mi vise ne treba.
Ja dalje nista negledam,vec sam se sjeba sa proslim trailerom
bas kako sam i rekao ranije vec po prvim gameplay trailerima, ovo je samo ekspanzija, nikakvih noviteta osim price
Nightyx h samo čekaj sad kad te razapnu :S