A kako health ovdje funkcionira? Igram već 4-5h, ali ja pojma nemam ni koliko hp-a kad imam, ni kad se trebam s čim heal-ati, nego samo kad ekran pocrveni uzmem one tablete i tjt, uopće ne znam kad bih trebao ovu inekciju iskoristiti.
Silent Hill 2 Remake
- Uređivano
Vidim da na kraju nisam napisao konačno mišljenje nakon što sam prešao.
Sad mi se iskreno ni neda toliko pisati jer kad sam riješio mogao sam knjigu napisati. Eto koliko me oduševio remake.
Meni najbolji remake ikad napravljen i bez beda bi dao 10/10. Baš su me oduševili i stvarno se nadam da će napraviti remake jedinice i trojke, može i četvorke.
Remake je strašniji od originala i još bolja igra. Svaki put sam igrao sam u sobi po noći i sa slušalicama. Nenadjebiv filing!
Emocije likova i gluma top tier. Pogotovo moram izdvojiti glavnog lika Jamesa, naklon do poda.
Combat je mesnat, nove lokacije pun pogodak, animacije vrhunske, za soundtrack nikad nije ni bilo upitno..Ne sjećam se točno ali oko 16-18h mi je trebalo.
Bloober team hvala još jednom!
Iako SH2 Remake jako dobar, osobno najbolji mi je Dead Space.
Reći ću da je igra odlična, a ne da je odličan remake jer jedino u čemu sam se dotakao SH serijala do sad je Silent Hill film tak da što se tiče igara nikad nisam niti jednu pipnuo. Nažalost, baš zbog toga što nisam igrao original sam dosta toga propustio tj. tek sad nakon završetka remake-a čitam kako su neke stvari baš poveznice na originalnu igru što ja nisam kužio dok sam igrao.
Kao što sam rekao, baš baš odlična igra i najviše me podsjetila na isto odlični The Evil Within 2 s onim poluotvorenim svijetom koji i tamo i ovdje bio pun pogodak.
Meni je prvi The Evil Within bio odličan dok mi je drugi dio bio mlak i nije mi lego poluotvoreni svijet.
Uf, sada kada se sjetim TEW mi je bio stvarno fantastičan. Lokacije top! Evo ponešto slika
Meni je prvi TEW bio ogavan, gameplay, art, grafika, lik, atmosfera. Odustao na drugom levelu a TEW2 nisam ni probao.
Ma nisi stvarno nista bitno propustio neigranjem originala. Ma par easter eggova za stare fanove, ali sama igra je lijepo zaokruzena sama po sebi. Flashbackovi koje ponekad nalazis u igri pokazuju kako su neke lokacije i zagonetke izgledale u originalu i ima par jako sturih referenci je na druge igre iz serijala koje ni ljudi koji su ih odigrali mozda nece skuzit.
Sve SH videoigre su na svoj način dobre i totalno sjebane pričom ali najbolja mi je ipak prva. Harry i njegova kčerkica Cheryl kao glavni likovi priče.
O glazbenom introu da i ne govorim. Najbolji glazbeni uvod ikad u jednu takvu igru.
- Uređivano
TITANXIS SH4 Room of Angel. Akira Yamaoka. Nema bolje!
- Uređivano
E da, zaboravio sam spomenuti najveći minus igre. Na normal ima jako puno municije i energije. Na nekim boss borbama se potroši poprilično ali brzo se skupi ponovno.
Ali ne ruši imerziju igre jer atmosfera ubija i strah/horor se bazira na miljun drugih načina. Tako da igrajući zaboraviš na beštije (pucanje) i u nelagodi si zbog toga jer ne znaš što ti sljedeće sprema Silent Hill.
Sljedeći prelazak će mu sigurno biti na hard i hard (borba i zagonetke).
Pa Dead Space je po meni još i bolji, ali džaba kada pohlepnom EA-u to ništa ne znači jer nisu dovoljno zaradili da bi radili Dead Space 2 Remake.
Stvarno nije.
Dead Space Remake je skoro onak isti kao original Ne znam sto su tocno mogli fulat. Odlican, ali SH je klasa, jos extra jer su bas preradili igru vrhunski.
Obje su super ali SH 2 je baš čudo! Em što nisu izgubili filing originala, još su proširili priču i produžili igru na vrhunski način.
Dead Space je imao lakši zadatak za napravi remake i također su brutalno odradili posao.
Dodali su glas Isacu što je čisti zgoditak. Dodali su side misije, malo promijenili oružja, kretnju beštija i sve to uz vrhunsku grafiku dobiješ top kombinaciju.
Baš ću biti tužan ako ne dobijemo remake dvojke, a po svemu sudeći nećemo.
resident_evil Dodali su glas Isacu što je čisti zgoditak. Dodali su side misije, malo promijenili oružja, kretnju beštija,
Zatim smanjili sise onoj ženi u uvodnoj sceni i dodali nonbinary toalete.