briatore

Ako zaglavis, iskljuci s neta, reinstaliraj, prodi dio koji radi probleme pa ponovo spoji. Pisali su liudi da to radi.

Ovisno di si, mozda i poprave prije nego fodes do tamo.

Nisam detaljno čitao da si nešto ne spojlam, ali upravo sam ušao u podrum u otherworldu u bolnici pa jesam li blizu tog problematičnog dijela?

Imate ispod kako izbjeći bug (ako možete naravno).

O pa ja još imam i Toluca bajbokanu, taman do labirinta da izbace novi patch 😋

briatore

Brzi su, nažalost u zagorju sam do nedjelje pa probam ponovo kad se vratim.

wooddiebone

Onda je sigurna, ali za svaki slucaj nek ode na treci kat i provjeri da svi susjedi mogu otvorit vrata.

Reko sam joj da vidi jel ima na poštanskim sandučićima neki Sunderland.

Napokon stigao u Toluca prison, jedva sam uspio ovaj tjedan nagrecati par sati da se odigra i bome se čini kao ogroman level. Ali i dalje sam oduševljen atmosferom; onaj lijepi zalazak sunca kad se tek dođe u bolnicu pa se prebaci na mrak, grad po mraku nakon bolnice i sad ovaj prison koji, bar ovako na prvu, vjerno dočarava da stvarno ne želim biti tamo.

Prešao sam prije par dana remake. Kad ulovim vremena napišem više.

Hvala Bloober Team i hvala Konami na vrhunskoj igri.

Uspio jučer proć zbugani dio. Patch je stvarno sredio problem. Počistio pola hotela, večeras ću vjerojatno završit.

Kolko često moram mlatit živinu ovoj igrici isto tako se često sjetim Rade Pendreka 🤣🤣