Silent Hill 2 Remake
Ta mi je bila najbrža, mene je sef zbunio jer sam prvo mislio da su 4 brojke jer su 4 stiha a zatim me pojebao unos brojki u sef jer sam mislio da nakon svake unesene moram potvrdit unos a ne tek na kraju kad izvrtim. Sjetio sam se RE2 remake i da je tamo tako bilo pa nakon bezbroj mentalnih akrobacija sam shvatio da je problem u meni.
- Uređivano
Kako je gama u kurcu. Ne može se ni igrati prije devet navečer osim ako nije full isprano
Čovjek je 100% u pravu.
HDR + tama bez kalibracije = potpuni mrak. Da nisam dirao postavke imao bih isti problem.
Dosta igara ima puno bolje sređene te postavke, osobito za HDR. Nekad su igre imale brightness, contrast i gamu, a sad obično jednu univerzalnu opciju.
Budući da su tehnologije i klase televizora jako različite, ja volim kad igra ima postavku za min i max brightness. Još bolje kad u igrama postaviš nitse televizora, ali to jako rijetko viđam.
Univerzalne postavke konzole… bolje da ih ni nema.
Pa tu u igri doslovno to imas, na to sam i mislio. Imas pun reddit preseta, naci ces sto ti pase sigurno.
Sad još recite da ste svi na OLED-u. Trebaju vam onda ovi noviji, s više svjetline.
Plejka jednostavno nema dobar HDR. Ima osnovni HDR10.
Mislim da je krajnje vrijeme da se standardizira nekakav Gamemaker mod između proizvođača televizora, konzola i igara, jednako kao što postoji Filmmaker mod za filmove. Onda bi postavke svjetline otišle u zaborav, a svi bi dobili najbolje što mogu od svog televizora.
- Uređivano
Onda bi morali preimenovat neke igre, npr Alone in the Dark bi se morao zvati Alone in the Light. Ostavi nam mraka malo tak da mozemo njurgat