Kikiller

Promijenili su zagonetke. Imaju slican feeling, nekad i komponente, ali nisu iste kao u originalu

doktor1

Ta mi je bila najbrža, mene je sef zbunio jer sam prvo mislio da su 4 brojke jer su 4 stiha a zatim me pojebao unos brojki u sef jer sam mislio da nakon svake unesene moram potvrdit unos a ne tek na kraju kad izvrtim. Sjetio sam se RE2 remake i da je tamo tako bilo pa nakon bezbroj mentalnih akrobacija sam shvatio da je problem u meni.

sanzo

Eto, sumnjam na sve tako nešto, ali fino me sjebo…

Kako je gama u kurcu. Ne može se ni igrati prije devet navečer osim ako nije full isprano

weky

Manje alkohola; provjereno

Nezgodne su te posle devet navečer, kao dvije, tri i posle bude sve isprano

doktor1 Jel ti zato nick doktor1 jer si celom nakon trece pive lupao enter? 😃

doktor1

Budeš vidio kasnije. Kako igra odmiče, sve je mračnije, pa su problemi sve izraženiji. Nekad se baš ništa ne vidi, čak ni s lampom. Doslovno crna slika.

weky

Si siguran da nisi sjeo na daljinski i ugasio tv?

Čovjek je 100% u pravu.

HDR + tama bez kalibracije = potpuni mrak. Da nisam dirao postavke imao bih isti problem.

Dosta igara ima puno bolje sređene te postavke, osobito za HDR. Nekad su igre imale brightness, contrast i gamu, a sad obično jednu univerzalnu opciju.

Budući da su tehnologije i klase televizora jako različite, ja volim kad igra ima postavku za min i max brightness. Još bolje kad u igrama postaviš nitse televizora, ali to jako rijetko viđam.

Univerzalne postavke konzole… bolje da ih ni nema.

Pa tu u igri doslovno to imas, na to sam i mislio. Imas pun reddit preseta, naci ces sto ti pase sigurno.

foggy

Je, ja sam mislio da ne moze bit tako lose pa sam odmah pri ulasku u prvi mracniji lokal u gradu morao traziti i mijenjati postavke. Mislim da sam cak tvoje prekopirao.

Sad još recite da ste svi na OLED-u. Trebaju vam onda ovi noviji, s više svjetline.🙃

kauboj A ja sa redita 😃 Nakon tog mi je bilo ok, kasnije doduše stvarno ima mraka ali već sam se navikao do tad.

Zero I veći TV, ne zaboravimo

foggy Pa tu u igri doslovno to imas, na to sam i mislio.

Isključio sam hdr na plejci i forsiram ga preko telke, tako da imam samo osnovan brightness u igri. S uključenim je još gore.

weky A sta da ti velim, morat ces tapkat po mraku. Zazmiri i osluskuj.

Najbolje kad je mrak i kad ti se kamera zabije negdje.

Plejka jednostavno nema dobar HDR. Ima osnovni HDR10.

Mislim da je krajnje vrijeme da se standardizira nekakav Gamemaker mod između proizvođača televizora, konzola i igara, jednako kao što postoji Filmmaker mod za filmove. Onda bi postavke svjetline otišle u zaborav, a svi bi dobili najbolje što mogu od svog televizora.

Onda bi morali preimenovat neke igre, npr Alone in the Dark bi se morao zvati Alone in the Light. Ostavi nam mraka malo tak da mozemo njurgat