sanzo Baš mi je drago da su reakcije ovako pozitivne. Počet ću vjerojatno kroz vikend i ja ovo ako stignem YS završit. Planirao sam na release, ali nisam baš imao vremena za igranje prošla 2 tjedna.
doktor1 I tako, ja doma, zujim po internetu i čekam večer da se vrtim u SIlent Hill. A toliko toga na PS5, a PC da ne spominjem Uzela me igra, TLoU Part II mi je top, ali ja želim biti James!!
resident_evil U bolnici sam. Prije bolnice sam se poprilično nakupio metaka. Očito će trebati za sestre 😃 Dio nakon apartmana i ponovno istraživanje grada mi je baš sjelo ko budali šamar. Šta mislite hoće napraviti remake jedinice?
doktor1 resident_evil Pomalo sa sestrama; kada padnu u onaj "limbo", (stanu i tresu glavom), doći odozada, opalit ih, (mislim sa metalnom cijeci) i zgazit dok su na podu. Inače na hard mogu primit dosta, (mislim metaka od pištolja)
Miro resident_evil U bolnici sam. Prije bolnice sam se poprilično nakupio metaka. Drži se mozda nije nista opasno nemoj odma pucati doktor1 Inače na hard mogu primit dosta, (mislim metaka od pištolja) Znamo da možeš i da ne misliš na metke od pištolja
Soul Pomalo sa sestrama; kada padnu u onaj "limbo", doći odozada, opalit ih, i zgazit dok su na podu. Inače na hard mogu primit dosta Kad maknes sve zagrade bas ima zanimljive interakcije sa medicinskim sestrama. Vidi se da je pravi "doktor"
sanzo Igrao malo jučer, došao do apartmana. Čini se solidno za sad. Dosta je teže od originala, protivnici su brži i teže je predvidit napade. Malo mi je i teže primjetit kad James okreće glavu prema itemima. Izgled i atmosfera su dobri, čini se dosta vjerno preneseno iz originala i modernizirano gdje je bilo potrebno. Razbijanje prozora i ulazak u kuće kroz njih je fora. Ne sviđaju mi se quick time eventi i crveni rub ekrana kad si ranjen, bez toga je moglo.
briatore sanzo možeš isključiti crveni rub ekrana. Osobno igra top jer volim takve igre. Možda mi je melee borba "najlošiji" dio, što se oružja tiče, tek sam na utoci/pištolju (došao sam u bâr sa gđom Marijom). Čini mi se da headshoti i pucanje u ekstremitete funkcionira.
sanzo briatore Ali nisam primjetio u meniju da vidiš koliko si oštećen kao u staroj igri. Onda moram pogađat po tome koliko James šepa.
foggy sanzo Onda moram pogađat po tome koliko James šepa. Pa pusti ga da šepa, to je njegov problem 😃
wooddiebone sanzo Boja menija ti pokazuje kolko si ranjen. Ako je tekst bijeli, nemaš frke, ako si ozljeđen tekst je narančast i progresivno ovisno o healthu se pozadina mjenja.
doktor1 sanzo I mrlje krvi na leđima od jakne ukazuju na njegovo zdravstveno stanje. I neznam, ako si na PS sve se vidi na gamepadu….
sanzo TITANXIS Ne, trza i na performance modu za ps5. Teško da bi ga mogli upogonit na starim konzolama.