Igram zadnja 3 dana i sama atmosfera kida. Htio sam igrat sa slušalicama, ali zvuk prokletog krčenja radija iz joysticka je neprocjenjiv, tak da samo "odvrnem" zvuk na tv-u.
Nikad nisam igral dvojku, "samo" jedinicu, trojku i Room, tak da mi je ovo skroz novo, i baš je gušt.
Osobno mi više odgovaraju survival horror igre sa većim naglaskom na akciju poput Resident Evila, zbog čega sam uvijek više i preferiral taj serijal u odnosu na SH, al ovdje su savršeno pogodili atmosferu i "ton" igre, onaj princip da nađeš predmet A kako bi ušao u sobu C u kojoj je ključ za sobu B mi nikad neće dosadit i trenutno sam oduševljen sa bolnicom i hrpom prostorija & soba u njoj za koje mi treba nešto.
Mala zamjerka je što na normal ima previše healtha i relativno previše municije. Počeo sam sad malo više trošit metke. Možda bih trebo prebacit na hard. Melee je malo šlampav, al to je vjerojatno namjerno, s obzirom da je James skroz običan lik, bez nekog treninga u rukovanju oružjem.
Mana mi je što se borim protiv običnih neprijatelja koji ne izazivaju neki strah. U Residentu sam znao da će Iskočit nešto zajebano kad napravim nešto konkretno, ovdje se nakon tak nečeg samo tu i tam pojavi jedna od 3 vrste dosadašnjih beštija tak da nema neke panike. Ono, dao si mi mučnu atmosferu, daj mi i nešto da sam strahu za svoj (virtualni) život.
Mane zatvaram se tim da se prečesto moram konkretno pozicionirat za otvorit ladicu / pokupit municiju. Vidiš oznaku, al neda dok se ne narihtaš… 🙄
Sve u svemu, zasad je odlična igra.