Sve SH videoigre su na svoj način dobre i totalno sjebane pričom ali najbolja mi je ipak prva. Harry i njegova kčerkica Cheryl kao glavni likovi priče.

O glazbenom introu da i ne govorim. Najbolji glazbeni uvod ikad u jednu takvu igru.

TITANXIS SH4 Room of Angel. Akira Yamaoka. Nema bolje!

E da, zaboravio sam spomenuti najveći minus igre. Na normal ima jako puno municije i energije. Na nekim boss borbama se potroši poprilično ali brzo se skupi ponovno.

Ali ne ruši imerziju igre jer atmosfera ubija i strah/horor se bazira na miljun drugih načina. Tako da igrajući zaboraviš na beštije (pucanje) i u nelagodi si zbog toga jer ne znaš što ti sljedeće sprema Silent Hill.

Sljedeći prelazak će mu sigurno biti na hard i hard (borba i zagonetke).

17 dana kasnije
      • Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Zero

Baš došao postati. Drago mi je, ovo je primjer dobro odrađenog remake-a.

Pa Dead Space je po meni još i bolji, ali džaba kada pohlepnom EA-u to ništa ne znači jer nisu dovoljno zaradili da bi radili Dead Space 2 Remake.

Stvarno nije.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Dead Space Remake je skoro onak isti kao original 🙂 Ne znam sto su tocno mogli fulat. Odlican, ali SH je klasa, jos extra jer su bas preradili igru vrhunski.

Obje su super ali SH 2 je baš čudo! Em što nisu izgubili filing originala, još su proširili priču i produžili igru na vrhunski način.

Dead Space je imao lakši zadatak za napravi remake i također su brutalno odradili posao.

Dodali su glas Isacu što je čisti zgoditak. Dodali su side misije, malo promijenili oružja, kretnju beštija i sve to uz vrhunsku grafiku dobiješ top kombinaciju.

Baš ću biti tužan ako ne dobijemo remake dvojke, a po svemu sudeći nećemo.

resident_evil Dodali su glas Isacu što je čisti zgoditak. Dodali su side misije, malo promijenili oružja, kretnju beštija,

Zatim smanjili sise onoj ženi u uvodnoj sceni i dodali nonbinary toalete.

resident_evil

Hard je doista hard. Odigrao sam prvi prelazak na hard combat i normal puzzle difficulty i u par situacija sam ostao bez municije i lijekova, pa je postalo very hard. Na zadnjem i predzadnjem dijelu pogotovo vezano za bosseve sam ostao na svega par lijekova (2-3) i morao sam gotovo savršeno odigrati da uspijem preći tako da pripazite na hard.