• Gaming Vijesti
  • Ragnarok će biti posljednji God of War naslov u nordijskoj mitologiji

Pročitaj na portalu
Članak

Ragnarok će biti posljednji God of War naslov u nordijskoj mitologiji

Uoči izlaska God of War Ragnaroka 9. 11. PlayStation je objavio novi video u kojem se developeri iz Santa Monica studija kroz 10-ak minuta osvrću na prethodne četiri godine razvoja Ragnaroka.

Svakako trebaju mijenjati okružje.

Znači sljedeća igra ekspanzija?

weky

Mozda zato sto su igre super kvaliteta, dobro prolaze kod kritike i korisnika, pravi pare itd…

AbelKOsMos Mozda zato sto su igre super kvaliteta, dobro prolaze kod kritike i korisnika, pravi pare itd…

Santa Monica je kvalitetan studio sposoban za druge igre super kvalitete koje će dobro proći kod kritike i igrača i zaraditi novce. Originalnost je godinama mrtva u igraćoj industriji.

weky

I sta izbacili su jedan naslov posle ps3 ere koji je ispao super i sad zaokruzuju tu pricu, verujem da im sledeca igra nece biti GOW ali ako odluce da kad tad izbace jos nesto u istom serijalu…odlicno, to znaci da cemo verovatno dobiti jos jedan jeben GOW naslov.

Originalnost ima i dan danas, samo je mozda ti trazis na pogresnim mestima.

I ja bih neki novi IP od njih poslije ove igre, nešto kako je Naughty Dog nakon Uncharteda stvorio TLoU.

Tu imate priču o novom IP-u na kojem su radili prije GoW-a:

Odličan video.

E pa po meni šteta jer mi ta nordijska priča o bogovima zanimljiva.

Ako će još Kratos bit glavni u igri, proroštal je mitove pa bi bilo vrijeme da ga vidimo u Slavenskoj mitologiji. Bilo bi super da se on i možda već odrasli sinek nađu u mogućem sukobu sa Perunom i Moranom. Oružje da im kuje moćni Svarog a mudre savjete da im daje Rod i to bi bilo ko bog!

Sad očekujem God of War kineske mitologije.

TITANXIS nordijska i slavenska su jako slicne, tako da taj potez ne bi imao bas nekog smisla