• Gaming Vijesti
  • God of War: Ragnarok je stigao u našu redakciju. Evo kada ćete čitati recenziju

Ne dirajte mi Flippa. On ima super rece.

Miro Samo da nije @Flipper 1000 stranica recenzija ce onda biti

@Flipper ne piše recenzije, nego manuale za igre.

doctorfreak Normalno. Kad Santa Monica radi igru to odmah znaš da je desetka.

Btw jedan prijedlog redakciji.

Ukinite brojčane ocjene i stavite nešto jednostavnije tipa:

Odlično

Dobro

Solidno

Loše/Slabo

Zaobići u širokom luku

Ako se dobro sjećam jedno vrijeme je eurogamer ili neka druga stranica imala sličan sustav ocjenjivanja.

Ako ništa drugo biti će lakše recenzentima i izbjeći ćete prepirke na razini vrtića gdje se raspravlja dali nešto zaslužuje 95 ili je ipak za 89.

Ako ovo ne bude 11/10 onda u k i sve

StarFox_N u jednu se ruku slažem, ali da nema ocjena, ne bi se mogli normalno svađati. Ha-Ha-Ha

Ko je glup, ko je mutav, ko je nesposoban, ko je plaćen, ko je fanboy i tak to. Ha-Ha-Ha

Učitelj ocjenjuje učenika ili mentor početnika a ne fan profesionalca. Može i fan ocijeniti profesionalca ali to je isto kao da ja idem ocijeniti stručnost nekog doktora, moja ocjena vrijedi drek na šibici.

Sterlok Zanimljiva teza, ali nekako mislim da je malo radikalno recenzente stavit uz rame doktorima, jer osobno sam fan recenzent, samo to radim vec dugi niz godina pa sam donekle naucio biti pismen 🙂 (kad mi se hoce). Da nebi bilo da mislim da su recenzenti njubare, nisu, ali svakako ih se moze challengat, zasto ne

Ja sam prestao čitati recenzije onog trenutka kad ih je foggy počeo pisati. Lp

ThaUrban Ti si prestao čitati recenzije kad si krenuo ona smeća igrat što imaš na profilu 😃

Samo da ne bude nahajpani prosjek kao onaj iz 2018te.