Garrus_V ti bas imas poremecaj licnosti jer ja ne znam koja je vise ovo iteracija woodiebone-a u ovih 12 godina koliko sam na forumu, ova wannabee Matt Walsh je najiritantnija. A ima jaku konkurenciju.
Ne znam, valjda je neshvatljivo danas nekim ljudima da postoji racionalna misao i da skakanje na svaki kurac može rezultirat upravo efektom ostvarivanja toga nečega.
Ovo se jebeno događa zato jer ekipa viče 15 godina drugoj ekipi da su nacisti, fašisti, homofobi, rasisti, seksisti, šovinisti, transfobi itd. dok u isto vrijeme oni upravo to rade i zbog toga se osjećaju krivi.
I sad kad je ta druga ekipa krenula govorit "ok odjebi od mene", sad je to frka panika.
Ja se ne osjećam kriv zbog ničega. Znam da nisam nijedno od toga i neće me nitko uvjerit da išta što pričam može biti okarakterizirano kao takvo. A opetovano bude.
S druge strane, ne vidim doslovno nigdje taj rasizam, seksizam, homofobiju i sve to nigdje u stvarnom svijetu i nije mi jasno kak je društvo tolko degradiralo u odnosu na tipa osamdesete kad su okolo hodali transvestiti i pederi i pankeri i David Bowie koji mjenja gender svaki album i Debbie Harry koja nastupa bez gaća, bez da je iko radio dramu oko toga.
Dopustite da si popijem jednu pivu i zapalim dok se ovo sve događa.
Matt Walsha ne pratim. Naišao sam na par njegovih videa na jutubu i pogledao What is a Woman. Ne slažem se s njim u svemu, pogotovo na temu religije, ali čini mi se da prilazi temama koje obrađuje kvalitetno.
Jutuberi koje pratim su Adam Savage, Alec Steele, Foureyes woodworking, Colin Furze, IGP, Drae, Real Civil Engineer, Linus Tech Tips, twoodfrd i asmongold.
Zapratite za još savjeta.