svakak je dobro da makar postoji jedan gaming forum. Ne krijem da igre generalno igram sve manje, da sam se dosta "prebacio" na mobilne, no volim ovako pročitati diskusije o ponekim igrama, baciti pogled na jutjub kada drugi prelaze i "škicnuti" što je novo. Čak me i malo mami ps5 i nova telka (jer ova nema više podršku i model je valjda 11 g star) sada kada sam bio prisilno malo sam doma, a kako godine idu, ljudi se požene i dobe djecu i ofc prioriteti se mijenjaju i ono malo vremena što se provodilo sa nekim se smanjilo. Pa se oslobodilo i vrijeme, još ako promijenim posao, vremena će biti i više, osobito - zimi i jesen.
Sjećam se GamePlaya, mrvu manje Next Levela. Upozno sam hm par ljudi, jedan me čak i prepoznao ima jedno 3-4 g mislim negdje u bolnici. Ovdje hm, brijem da sa nikim nisam privatno razgovarao. Jednoj osobi sam jako jako jako dužan, čak mislim da me se ta osoba i ne sjeća, ali da se otvori prilika da trebam nešto za nju uraditi, napravio bih doslovno sve. Bez pretjerivanja.
Ponekada frcnu iskrice, netko nekog ne voli, malo se ponekada i dignu strasti ali to je internet… Više volim ovako manje zajednice nego forum hr, gdje je doduše svaki podforum svoja zajednica.
Forum nije baš takva zezancija, to zahtjeva neki angažman, vjerojatno i novac, vrijeme. I tko god bilo što kako tako održava - svaka čast. Jer realno, malo ljudi bi to odradili, ja priznajem da prvi ne bih se sa time zezao…