Nezz, ja bi radio remake GT7.

Tze je već napisao svoj post. Prebačen je u topic o HZD.

Kaj sam ja sad ovdje, novi Emilijo?

Ja kojem je Horizon špric svrš serijal ne vidim svrhu ovog.

I teško da bi kupil.

Torgue Kriste, daj nek Jak & Daxter i Sly Cooper konačno dostojanstveno umru.

Logičan slijed, prvo origigi zatim remaster za sljedeću gen. konzola i kad već rade remaster najbolje da odmah rade i remake. Kak ide ona poslovica: što možeš danas ne ostavljaj za sutra. 😆

Baš pretjeruju s tim Remaster igrama!

Nevidim kako bi ovo iko kupio ko je odigra HZD 🤷‍♂️ Ja cu odigrat kad dode na PS+

A kad smo vec kod zelieni RMKova,od Sonyevi igri samo bi volio GOW trilogyu remakeanu,od drugih publishera bi volio RDR1 i Witcher trilogiju jer nisam igra 1i2 dio.

Pravi remaster će doći na PS5 pro i onda onaj konačni na PS 6. Ali sobzirom da dolaze novi klinci biti će remake na PS 7, čisto da i oni imaju priliku zaigrati klasik.

Mene doduše zanima kak će bit izveden multiplayer.

Remaster je zbilja nepotreban. Jedina igra iz te generacije čiji remaster bi htio je Bloodborne.

A ti, dragi moj edgy @yakuza_stinger Đeki, krepaj Ha-Ha-Ha.

Tzereen evo, crkajen u mukama. Doduše imam neki uteg u želucu jer sam se jučer prejeo. Al to je malo off topik

Ja i dalje ne kužim zašto ljudima treba remaster BB, igra osim što ima poneki FPS drop i radi na 30 nema apsolutno nikakve potrebe bit remasterirana.

foggy

Ni jedna igra sa ps4 nema razloga biti remasterana. Sve su već dostupne na ps5, sve rade normalno, često i bolje nego na originalnoj konzoli tako da je remaster samo prodavanje malo boljih grafičkih postavki po cijeni nove igre. U prošloj generaciji je imalo smisla jer je nekolicina kvalitetnih igara bila nedostupna za ljude koji su propustili ps3, ali stvarno ne vidim svrhu remasteranja igre na konzoli na kojoj ta igra već postoji.

sanzo Pa to i pokušavam reći. Apsolutno nema smisla, a toliko je starih igara koje su pale u zaborav a sigurno se comunity veseli mnogima. Igre poput pucaljki treba rimejkat jer ih je većina zastarjela, a dobri stari japanski krištavi RPG-i samo trebaju malo upscale i nove teksture i deri. Kad čujem kmečanje za BB uhvati mi se čir na čelu.

Slažem se. Nikom više ne trebaju JRPG-ovi. To je mrtvo i takvo treba ostat.

Giphy - Awkward Season 9 GIF by The Office

Tzereen Nikom više ne trebaju JRPG-ovi.

Javljam se za povredu poslovnika!

Tzereen Istina, dok imamo punokrvne RPG-e poput Horizon Forbidden Westa, što će nam išta drugo

foggy HFW je odličan primjer, slažem se, ali daleko najbolja je Tsushima!

Giphy - Licking Fingers Nick Scarpino GIF by Kinda Funny