Nazalost, lista (ne)pouzdanih clanova po meni nikako ne moze biti dovolja za jedan forum na koji ce se prikljuciti 100-5000 novih clanova koji misle koristiti oglasnik.
Mjere zastite moraju postojati, od toga ne mozemo bjezati a ni ne smijemo. S vecom kolicinom korisnika oglasnik sekcije dolazi i velika odgovornost, ti mozes danas poslati Đuri igre u vrijednosti 1000 kn i dogovoriti se o placanju pouzecem, Đuro podigne igre na posti na susjedovu adresu, lovu nikada nisi dobio niti ces ju dobiti iako je Đuro imao 1000 pluseva u grupi. E sada je upao u dugove i treba mu svaka lipa pa ne pita koga ce zafarbat.
Ti imas adresu koja nije tocna (ocito) i sta tu vise mozes... Zasto to mislim? Moje ime je Marko Markic, svi postari koji mi dodju u moje mjesto nositi postu me znaju, ima nas 600 mjestana i samo ja i moj zemo ( PS2MASTER ) narucujemo igre jer smo jedini gameri. Ja tako tebi napisem adresu koja nije moja, postar zna da sam to ja i dofura mi ju na oravu adresu, ali ti i dalje imas krivu!
Koga ces ti traziti? Policiju? Koliko ja znam granica vrijednosti za ukradene predmete po kojima Policija stupa po protokolu je pomaknut na 2000+ kn. Znaci nista od toga... Doci ces me traziti doma? Na koju adresu?
Za registraciju biti ce potrebno dati osobne podatke pa makar to bio i krvna grupa majcine sestricne po 18.pokoljenju ili broj iz registra davaoca kostane srzi susjeda . Pa i pod cijenu da ti ako ne ispunis te uvijete bude blokiran oglasnik
Mislim nemojte misliti da sam bahat ili arogantan, samo zelim reci kako mjera "lista pouzdanosti" je dobra ali nije dovoljna.,. Nije i ne moze biti