Fenix
Zašto je link beskoristan? Koji bi link po tebi bio koristan?
Istu stvar potvrđuju svi Project Management traineri i svi guideovi za optimizaciju workflowa.
Ja sam prvi koji ne puši te biznis trening pizdarije, ali ovo je u praksi dokazano na apsolutno previše slučajeva da bi mogli komunicirat na ovakav dismissive način.
Meni je jako drago da nekima paše korištenje hrpetine tabova za način rada koji rade, ali previše ljudi sam čekao i puštao ih da troše moje vrijeme, upravo zato jer mi treba reportat nešto i onda 2 minute traži tab u kojem mu je to otvoreno da bi onda skužio da traži u kompletno krivom chrome windowu i opet ispočetka. I onda nađe i treba mu minuta i pol da se opće snađe i sjeti kaj treba napravit.
Sve seniori iskusni developeri i product manageri.
I opet, ne pričam o situacijama di ljudi imaju 10 tabova sa jasnom funkcijom i imaju workflow koji zahtjeva puno izvlačenja i unošenja podataka iz jednog u drugi nego o ljudima kojih ima daleko previše i uvijek su prvi u obrani takvih praksi koji imaju po 50 i više tabova jer da ih nemaju zaboravili bi nešto napravit i koriste ih ko podsjetnike umjesto da vode to-do listu.
To je apsolutno bez ikakve diskusije užasna praksa koja produktivnost zakucava u dno, a ujedno je i jedini scenarij u kojem 8GB rama postaje premalo.
I kolko god ti imao taskova, 1, 5, 10, 50, ne postoji način da istovremeno obavljaš dva taska i zadržiš razinu produktivnosti koju bi imao da radiš sa fokusom. To je činjenica.