wooddiebone A gle kad godinama koristiš jednu stvar teško se naviknut na nešto novo samo tako.
Mene zapravo toliko ne brine hardver odnosno snaga koliko korištenje određenih aplikacija.
U globalu, jel na macu koristite uopće aplikacije poput offica, winrara, utorrenta, chroma ili taj sustav ima sve svoje? Ili čak ima alternative? Koliko to njihovo radi bolje i koliko se brzo naviknut na to? Zapravo je pravo pitanje, ako postoji office verzija za mac zar je toliko bolje raditi na macu nego na winsima ako se radi o istoj aplikaciji?
Ooćenito kada vidim razlike da su ikone za zatvaranje prozora, pa minimaze zamijenjene stranama već znam da treba prilagodba. Također koliko je datotečni sustva različitiji? Jel barem približan file exploreru na winsima?
Kolko dobro radi safari? Isto ili bolje od chroma? Ili koristiš i jedno i drugo?
Također, tipkovnica? Znam da sam jednom na macu tražio 5 min da skužim kako napisat znak @.
Takve sitnice i kad sam imao priliku koristit mac su me ubijale.
Pa evo sad se sjetih kako na macu radi ctrl-alt-del? Dal ima tog task managera? Zamrzavaju li se aplikacije? Postoji li na njemu nešto tipa bsoda?
Dakle imao bi možda i stotine pitanja…