Mac Apple vs Windows laptopi
Bome baš je ses
yakuza_stinger Za 13 somiča izgleda ok
Laptop je čisti seks, a seks košta.
A realno košta barem 5-6 tisuća kuna previše. Pa za te novce dobiješ M2 Air ili Pro, pa biraj kojeg želiš. A potpuno su neusporedivi.
Slažem se. Ili doplatiš još cca 3000kn (kada se već investira toliko) i imaš laptop s M1 Max procesorom koji može bez problema vrtiti i moderne igre lol.
weky A koje to prijenosno računalo vrijedi preko 10 soma?
Bilo koji ryzen 5 5500u ili i5 predzadnje i zadnje generacije je dovoljan za 99.5% populacije.
Barem ako govorimo o poslu. Igranje i laptope nebi komentirao.
doctorfreak Igranje i laptope nebi komentirao.
Zašto ne bi komentirao?
Ja imam gaming laptop. Ne igram se na PC-u uopće, a želim biti mobilan s računalom ako idem od doma negdje. Volim imati računalo sa sobom na moru i slično. Isto tako, ako se slučajno nešto pojavi od igara na PC-u da baš želim odigrati, hoću imati tu mogućnost.
Ima li onda boljeg proizvoda za mene od gaming laptopa?
buz Zato jer je uloženo dobiveno u mobilnim gpu-ovima zlo zla
doctorfreak A koje to prijenosno računalo vrijedi preko 10 soma?
Mek
- Uređivano
Znači, taj meG će me doći glave. Isuse, kak sam alergičan na to.
Nema nikakve logike u tome. Nabijem vas na Big Meg.
weky Ma joj daj to kurčenje da bez meka nemreš radit su puste priče i čisto kurčenje.
Naravno da ne vrijedi te novce.
doctorfreak po čemu molim te?
Mac je u laptopima milju od bilo čega s windowsima.
Po svim mogućim aspektima osim tipkovnice.
U životu mi više neće past na pamet uzet Windows laptop i bakčit se sa driverima i sranjima koja ne rade, web kamerama koje snimaju niz nozdrve i ekranima sa kutem gledaja 12°.
Macbook Air je idealan laptop za sve koji ne igraju igre na laptopu.
wooddiebone Macbook Air je idealan laptop za sve koji ne igraju igre na laptopu.
i imaju 2k eura viška za laptop na kojemu će surfat i napisat poneki dokument.
wooddiebone A šta to na windowsima ne možeš dovoljno dobro i brzo odraditi? Programiranje,dizajn,administraciju?
Nitko ne kaže da mac ne valja i daleko od toga da sam os nije fluidan,pogotovo kad se čovjek navikne, ali za večinu IT i administrativnih poslova klasičan pc ili laptop za 1000 eura je i više nego dovoljan.
Radio sam na jednom i drugom i jasno znam prednosti i mane, ali fakat iritiraju oni koji probaju mac, koriste ga neko vrijeme i onda sve ostalo ne valja. To je preseravanje.