buz ak mogu appleovci to raditi, zašto ne mogu i ja? Ha-Ha-Ha

Btw, ima OLED ❤️.

A realno košta barem 5-6 tisuća kuna previše. Pa za te novce dobiješ M2 Air ili Pro, pa biraj kojeg želiš. A potpuno su neusporedivi.

Slažem se. Ili doplatiš još cca 3000kn (kada se već investira toliko) i imaš laptop s M1 Max procesorom koji može bez problema vrtiti i moderne igre lol.

weky A koje to prijenosno računalo vrijedi preko 10 soma?

Bilo koji ryzen 5 5500u ili i5 predzadnje i zadnje generacije je dovoljan za 99.5% populacije.

Barem ako govorimo o poslu. Igranje i laptope nebi komentirao.

doctorfreak Igranje i laptope nebi komentirao.

Zašto ne bi komentirao?

Ja imam gaming laptop. Ne igram se na PC-u uopće, a želim biti mobilan s računalom ako idem od doma negdje. Volim imati računalo sa sobom na moru i slično. Isto tako, ako se slučajno nešto pojavi od igara na PC-u da baš želim odigrati, hoću imati tu mogućnost.

Ima li onda boljeg proizvoda za mene od gaming laptopa?

Znači, taj meG će me doći glave. Isuse, kak sam alergičan na to. Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Nema nikakve logike u tome. Nabijem vas na Big Meg. Ha-Ha-Ha

Tzereen

Volim crne laptopove i da je taj Asusov černi bil bi i meni lepi.

Mac je u laptopima milju od bilo čega s windowsima.

Po svim mogućim aspektima osim tipkovnice.

U životu mi više neće past na pamet uzet Windows laptop i bakčit se sa driverima i sranjima koja ne rade, web kamerama koje snimaju niz nozdrve i ekranima sa kutem gledaja 12°.

Macbook Air je idealan laptop za sve koji ne igraju igre na laptopu.

wooddiebone Macbook Air je idealan laptop za sve koji ne igraju igre na laptopu.

i imaju 2k eura viška za laptop na kojemu će surfat i napisat poneki dokument.

wooddiebone A šta to na windowsima ne možeš dovoljno dobro i brzo odraditi? Programiranje,dizajn,administraciju?

Nitko ne kaže da mac ne valja i daleko od toga da sam os nije fluidan,pogotovo kad se čovjek navikne, ali za večinu IT i administrativnih poslova klasičan pc ili laptop za 1000 eura je i više nego dovoljan.

Radio sam na jednom i drugom i jasno znam prednosti i mane, ali fakat iritiraju oni koji probaju mac, koriste ga neko vrijeme i onda sve ostalo ne valja. To je preseravanje.