doctorfreak Tuhy Zato je hajp najveca glupost ikad. Najbolje je ne ocekivati nista…pa ako je i lose nisi toliko u bedu. Ma rulat ce serija sigurno…
Brijac escoban Jedva cekam tvoju ocijenu za 3epizodu koja je fokusirana na Billa 😄 Ma Bill je super, barem u igri. To su još ona normalna vremena gdje je to posve normalno odrađivano. U seriji se već bojim šta bi mogli napraviti da nam to što više gurnu u facu, a ja kakav sam nesiguran u svoju seksualnost možda se i preobratim.
bosscorelli Brijac Ja sam cuo da ak si nesiguran u svoju seksualnost samo dodes na FFA meet i da to oni sve rijese tamo.
fensisuperstar Tuhy Ajde bar ne serite bezveze onima koji su pogledali. more like:"Ajde bar ne serite bezveze kad niste ni pogledali prvu epizodu."
TITANXIS Pročitajte si Tzeovu recku, čovjek je vjerojatno pisao recku i žrtvovao gledanje tekme i svoje vrijeme dok je večina nas rukomet gledala.
Brijac Recenzija je onako.. nepotrebna. Oke, radi se o seriji jedne od najboljih igara ikada, ali nakon pročitane recenzije nisam ništa dobio. Jednostavno mi nema smisla raditi recenziju (ako se to uopće može nazvati) jedne epizode.
fensisuperstar bosscorelli tako je @yakuza_stinger te jednim potezom vrati u origiđi stanje Kad ruka poleti gotovo je. Što si se pederisao si se pederisao. instant Hetero strike
TITANXIS Valjda nije odgovor spoiler na pitanje: dal u prvoj epizodi se ful pojavljuju klikeri, tj. ima li ih ili se samo spominju kao buduća prijetnja kao hajp da pogledaš drugu epizodu?