???
Zato što me nije smetala nabildana Abby? Nikakva istraživanja ja nisam tražio ni djelio ovdje. Ja prvi nemam nikakvog temelja govorit o ikakvom bildanju i teretanama.
Ako sam išta rekao, to je da je moguće da se žena nabilda tolko jer sam osobno vidio primjere i da nema smisla raspravljati o dostupnosti steroida i hgh kad igra nikad nije rekla da toga nema ili ima.
Bilo tko sere po TLOU2 na temu ičega osim subjektivnog mišljenja o priči je isfrustrirani i iskompleksirani jadnik.
Ok, ne sviđaju ti se odluke u priči. Sve dalje je izmišljanje problema da bi se dao legitimitet ljutnji i šovinističkom skvičanju koju je izazvala Joelova smrt i način na koji se dogodila.
I stojim iza toga sad i za 50 godina. Naigrao sam se igara, načitao knjiga i nagledao filmova puno previše da mi TLOU2 bude išta manje od remek dijela i jedno od najefikasnijih primjera emocionalne komunikacije, a nabildana Abby samo jedan od mnoštva raznolikih protagonista koje sam pratio.
Čuo sam sve moguće argumente sa svih strana i jedino kaj sam zaključio je da ako misliš da je nabildana Abby nekakav problem osim što ti vizualno ne paše, u istom si košu kao i degenerici koji misle da je Aloy u Horizonu defeminizirana i uglified namjerno da se muškima uvali kajla, a to su teško kognitivno potkapacitirane osobe.
I to je sve kaj imam reći više o temi. Ako se netko ne slaže samnom to je apsolutno u redu život će nastavit dalje bez obzira uspjeli mi uvjerit jedan drugoga ili ne.