Kikiller Evo i njen intervju na epizodu a i općenito na seriju. https://www.jutarnji.hr/kultura/film-i-televizija/the-last-of-us-sezona-prva-epizoda-sesta-redateljica-iz-bih-ekspertica-sam-za-zivot-u-katastrofi-15306637
TITANXIS Što si bolji pesimista to bolje preneseš na film, igru Ili ako si maštovit u 3 pm da stvoriš tak neš. Jedan ortodoksni vjernik nikada ne bi mogao napravit nešto kao TLoU. A mi ostali neko više, neko manje volimo sjebanost i pravi smo mazohisti.
wooddiebone TITANXIS Jedan ortodoksni vjernik nikada ne bi mogao napravit nešto kao TLoU. Putin je ortodoksni kršćan pa je u Ukrajini napravio TLOU.
TITANXIS wooddiebone On se deklarira kao ortodoksni kršćanin ali kako ide jedna od 10 BZ "NE UBIJ" Osobno on ne ubija ali naređuje da se ubijanje izvršava. Tako da njega smatram lažnim kršćaninom.
Brijac Pa s obzirom da se epizoda može ne pogledati i s time se neće ništa propustiti u vezi radnje serije (kao i treća) vjerujem da će loše ocjene biti opravdane.
renda Brijac spustaju, a nisu gledali, a da su gledali znali bi da su sigurni i da nije bilo niceg, ako ih nije smetal DLC onda ih ne bi trebala ni ova epizoda. I mislim da su lezbofobi(?) isto kaj i homofobi.
Brijac renda spustaju, a nisu gledali, a da su gledali znali bi da su sigurni i da nije bilo niceg, ako ih nije smetal DLC onda ih ne bi trebala ni ova epizoda. Nebitno uopće to što spominješ, bitno da nema nikakve veze za glavnu radnju serije. Ništa se ne propušta ako se ne pogleda. Obična filler epizoda kao i treća. Ne znam zašto ljudima ne bi mogla biti loša.
pravednik Brijac Svaka serija ima filer epizode i nikad nitko ne zamjera, recimo Breaking Bad poprilično, Walking Dead, Lost…
Fico Neki ljudi nikad neće shvatiti da TLoU nije serija o zombijima. Možda zato što ne žele, možda zato što ne mogu. Nebitno jer se stvari neće promijeniti.
fensisuperstar @Brijac trebao bi pogledati Sense8 nakon toga ti više nitko neće pisati da si homofob 😃
Zero ikral Meni nikad dosta woka, stvarno volim ga kako god da ga naprave. Čak i onaj samo s gljivama i povrćem.