Brijac Uncharted ni ne čudi ako se slabo prodao zbog debilne odluke da izdaju za četvrti dio i DLC. Radije ne bi nikad odigrao igru nego preskočio par dijelova i odigrao zadnji. Zna li se je li prva sezona prva igra pa bi druga sezona trebala biti drugi dio ili se to još ne zna?
JoelDrake Brijac U prvih 9 epizoda će se fokusirati na prvu igru a za 2. sezonu se šuška da bi mogla pratiti drugi dio igre!
zontra Rekao sam da ne volim gledati serije koje izlaze jednom tjedno, ali jbg, mislim da ću prekršiti to svoje 'pravilo'. Sad je samo pitanje kad da pogledam epizodu, danas navečer ili sutra ujutro.
ThomasAAnderson Druga je kraća. Treća je opet duga, skoro ko pilot. Ostale su normalnije, ispod sat vremena.
Sterlok Pod pilot se smatra epizoda kojom se traži reakcija publike, da bi se vidjelo isplati li se snimati seriju ili odbaciti istu. Drugim riječima probna epizoda. Ak je snimljena cijela serija onda prva epizoda nije pilot
ThomasAAnderson Sterlok U pravu si, ali ako ekipa koja snima seriju se na prvu epizodu referira kao pilot, mogu onda i ja 😃 https://screenrant.com/last-of-us-pilot-episode-filming-complete-update/
Kikiller Pogledao i ja prvu. Nikad serije il filmovi neće prestić autentičnost doživljaja kao što to igra napravi. Nikad. Kad je sav teret na meni,što ću napravit i mogu li to napravit,to samo igra može. Sve ostalo je strim.
wooddiebone Ja sam uvijek bio pod dojmom da ako je prva epizoda korištena kao pilot za testnu publiku i preživjela je bez promjena, isto se radi o pilotu.
renda Pilot prezentiras studiu da ti daju green light za daljnje snimanje sezone, a cesto ga se ostavi u sezoni pa nekad pise pilot episode.
Skellington Ja zadovoljan epizodom, jako je dobro i autentično. Svidio mi se jako početak s talk showom i znanstvenicima koji opisuju gljivice kao propast čovječanstva u slučaju da se otmu kontroli. Drago mi je da nisu odlutali i sav neki taj extra content koji nismo imali u igri je samo bonus veliki.