fensisuperstar bosscorelli tako je @yakuza_stinger te jednim potezom vrati u origiđi stanje Kad ruka poleti gotovo je. Što si se pederisao si se pederisao. instant Hetero strike
member Izgleda odlično ali malo me ubio tjedni format. Kraj emitiranja tek 12.3. Čekat će se zadnja epizda-dvije pa počet gledat.
escoban Tako najduze traje hype, i koliko sam vidio PC release ce izac par dana prije predzanje epizode. Bas me zanimaju steam brojke za remake dali ce ekipa platit ili ce piratski igrat kao U4 i Milesmoralesa…
escoban Fico Nemam broja ili artikal o tome, ali nekako mi cudno GOW je peaka na 80k , Spiderman ( obicni) je peaka na 70k igraca dok je MM na 10k, Uncharted nije ni prisa tih 10k sta mi je stvarno malo. To su steam brojke…
TITANXIS Ko nema HBO u nekom tv paketu može na drugačiji besplatan naćin pogledat. Ja ću navečer pogledat a sad sam samo skrinšotal sam početak prve epizode.
Tzereen Btw, mislim da svi koji imaju HBO na tv-u (HBO 1, 2, 3) automatski imaju i free pristup HBO Maxu. Ili je tak barem bilo kad je HBO Max došao. Ne znam je li i dalje tako.