Tuhy Ponegdje odličan cast, jebeno preslikan iz igre, ponegdje li la, može proć. Očekujem stvarno puno od serije.
escoban Tuhy Oke u seriji ce vjerovatno biti posvojena i tako ce Ellie biti njegova 2. posvojena kcer ali opet totalno bespotrebna promjena
Tuhy Kako jeben Tlou, režem glavu da će ovo bit ponajbolja serija unazad par godina. I Bella mi je ovdje sasvim oke, siguran sam da će jebeno skinut ulogu. Kad krene "Take on me…" 😍😍❤️
weky Čekajte, nitko neće komentirati kako je Bella ružna? Mislio sam sa je to postao običaj uz svaki novi trailer.
TITANXIS Nije ona ružna, nek nije nam lijepa 😆 Joel također mi je ljepši iz igre nego ovaj Pedro iz serije.
Fenix Meni je čak i Bella sjela u posljednjem traileru EDIT: Picek Obožavao sam ovakve sekvence u Part II
Picek Fenix kad sam pogledao trailer odmah sam se sjetio te scene is TLOU Part II, jedna od ljepših scena u igrama općenito. Dapače, TLOU ima fenomenalno razrađene odnose među likovima i samo da se to prenese na seriju i ne može nikako biti loše. Išao bih toliko daleko da kažem da će ovo biti najbolji uradak (serija ili film) rađen po nekoj igri.
chono Picek vrlo vjerojatno ce i biti. Nije niti neka konkurencija. Ja ovom covjeku, tvorcu serije Chernobyl, vjerujem cijelim srcem. Mislim da je sve pogodeno, od glazbe, osvjetljenja, kadrova, atmosfere. Barem ovo sto sam vidio u traileru.
Flipper The Last of Us serija ima budžet od oko $100 milijuna po sezoni što je više nego je imao jedan Game of Thrones. Samo dokaz koliko i HBO vjeruje u uspjeh. Jedva čekam, stvarno imam super osjećaj. https://thegamespoof.com/entertainment/the-last-of-us-hbo-series-budget/
Tuhy Baš sam došo stavit video. I ja baš jebeno iščekujem seriju i sad sam već i podosta uvjeren da će razvalit.