The Last of Us (TV serija) [S02E02 spoileri]
Možda za Game of Thrones.
Tamo je bila odlična i uopće me ne čudi da je dobila ovdje ulogu.
A i HBO produkcija je što znači da joj šansa za HBO ulogu drastično raste ako je već odradila dobar posao za njih.
Isto tak je i Tom Holland ispao Nathan Drake.
- Uređivano
Ženska odlično glumi, ali što je je našla bi se neka druga koja jednako dobro glumi i da liči na Ellie.
Inače baš gledao, ove glumice za Ellie, Abby i Dinu su sve ispod 160 cm što me zbilja iznenadilo, pogotovo kad je ova mala uspjela savladati onog tipa na početku epizode jučer, a tip veći od nje za tri glave
A u ekipi od Abby glumi ona cura koja je isto protagonist od one nove Transgalactic ND igre.
Ok, još jedna tema koja će na mute.
Prožvakali smo Ellie na široko ima već tri godine.
Nastavite s temom, a to je serija. Vi koji ne gledate niti ne mislite gledat postoje druge teme za rant
prayer Pogleda prvu epizodu, mislim da ce ovu sezonu jako upadat u oko misscast sa Bellom, bez obzira kako ona glumila ostaje mi problem sta izgleda kao dijete isto tako nepomaze sta Dina i Abby takoder izgledaju djetinjasto i sve su sicusne nemogu zamislit kako ce to izgledati u ozbiljnijim scenama i u scenama kad bi one trebale izgledat zastrasajuce. Za prvu sezonu sam mogao progutat Bellu kao Ellie mislim da ce ovaj put biti puno teze.
Prva mi epizoda drzi visoku kvalitetu prve sezone, uz misscast ostaje isti problem kao u prvoj sezoni a to je da sam ovaj story dozivio u puno boljem izdanju kojeg serija nece ni nemoze dosegnut.
Kako god bilo nadam se da ce serija privuc dosta ljudi da probaju igre i dozive najbolju verziju TLOU.
wooddiebone Isto tak je i Tom Holland ispao Nathan Drake.
Ovo je 10x lošiji casting nego Belle za Ellie. Da ne govorim onog(kojem nikad ne mogu zapamtiti ime koji je glumio Sullyja)
Sranje je kaj su likovi iz igara tolko ikonični i kad imamo ful fotorealistične igre poput Naughty Dogovih, izgled, ekspresije lica, mali neverbalni momenti, glas… sve je eksponencijalno više izraženo nego u bilo kojem drugom mediju.
Po meni je Bella odglumila Ellie perfektno dok Tom Holland Nathana Drakea nije uopće utjelovio niti je djelovalo kao da je uopće dobio uputu redatelja da ga utjelovi. A on je stvarno vrhunski glumac.
Nije Bella kriva sto izgleda tako kako izgleda, samo je misscast kao i sto je netko spomenuo misscast za Uncharted film, imas neka ocekivanja koja nakraju nisu ispunjena iz xy razloga.
Prva epizoda je super, odlican uvod u S2 te se nadam da ce Abby nabit malo misica jer ovak izgleda ko sicusna djevojcica…
Prokomentirao sam dosta seriju s djevojkom koja je gledala prvu igru na YT i sama je komentirala kako je misscast ekipe, te da moze razumijeti fanove serijala da nisu odusevljeni serijom zbog svojih osobnih ocekivanja. Sad u S2 joj opet spominjem sto je bilo u tlou2 a sto je novost u seriji al sam joj rekao neka se pripremi na puno brutalniji nastavak.
- Uređivano
Genesis treba to gledati kao da nisi igrao igre. Stvar je skroz jednostavna. Ellien izgled je u igrama skoro nebitan. Ni sama Ellie u igrama ne izgleda kao evolucija iste osobe kad bi baš išao cjepidlačiti. Još kad na to dodaš odlično odrađeni voice i motion capture acting od Ashley Johnson i čuvene ljudske "roza naočale" dobiješ neki hibrid koji je praktički nemoguće prenijeti ako to nije Ashley Johnson.
U video igrama od glumaca , koliko god to sebi priznali ili ne, pamtimo najviše glas.
Svaki film traži određenu dozu "suspension of disbelief" od gledatelja da uživa u filmu. Što se tiče Uncharted filma postojao je upravo samo jedan glumac na svijetu koji zapravo ima manerizme poput Nathan Drakea, ali je tad već bio star i tko zna jesu ga se uopće sjetili.
Ovaj lik, iz Stargate: Atlantis
StarFox_N nisam ni rekao da ne odraduje, ali meni ne pase. Jos prolazi u prvoj sezoni, ali evo sada bi trebala biti odrasla zena, ona ne lici na nista u seriji, ostala gdje je iz prve sezone. Veca pogreska je bila ne odraditi recasting za drugu sezonu, nego nju odabrati inicijalno za seriju. Samo, serije i filmovi su izrazito vizualni medij, tako da bi promjena bila predrasticna
Po meni je Bella u drugoj sezoni još više nalik Ellie, nego u prvoj. Pričam o karakteru, ali čak i o gestama.
A glumi zaista odlično.
Realno, ni Pedro fizički ne liči na Joela, ali odlično glumi. Ona scena kod psihologa, a i ona na plesu su bile vrhunske.
- Uređivano
Tzereen moze ona 150% odglumit Ellie, to joj posao, al sto ti to vrijedi kad ljudi gledaju vanjski izgled i tako se povezu s likom? Nije ni Pedeo savrseni cast al je dosta priblizan pa moze jos i proci.
Po meni je ovo kao da u filmu Hachiko zamjene akita inu pasminu sa civavom, odradit ce civava svoj posao al to nije to jer znas pravu pozadinu price.
Genesis ma sve jasno.
Nama, gamerima, koji smo igrali i navikli na nju.
Ali kaj ako recimo, pustim seriju mami koja nema pojma o igri niti kako Ellie izgleda nama. Samo je bitno jel skinula njen karakter iz igre. O tome pričam. Taj posao je odradila odlično
A te priče koje neki guraju, da svako može jednako dobro glumiti slobodno objesite mačku o rep. Nit je svako jednako dobar doktor, niti parketar, a tako ni glumac.
Slazem se, uvijek ima netko bolji od videnog, osim u slucajevima Messija, Einsteina i Tesle