• Gaming Vijesti
  • Osoba zaslužna za curenje preko 80 GTA 6 videa sada traži novac od Rockstara

foggy Pa to ti i kažem. Svijet nam se raspada, potresi, oluje, glad, siromaštvo,
voda kontamirana, putin prijeti nuklearnim ratom, tu su kina i tajvan, nestašica svega i svačega,
inflacija otišla gore X%, a mene da brine jedan sramotni publisher sa 20+ god iskustva koje je nadmudrio
jedan čovjek. Moš misliti

Šta je wow yakuza u gta V osim grafike ?

Ja se nekad stvarno osjećam ko da nisam s ove planete jer meni GTA fakat nije ništa posebno. Tri puta pokušavao igrat, ali nikako. Ko što Foggy kaže, nije za mene.

led_zeppelin

Za bilo kakvu raspravu kad nemaš (kvalitetne) argumente možeš koristiti rat/siromaštvo i slično, što je apsolutno retardirano i treba zabraniti na forumima.

Ako već imaš hot take onda valjda trebaš imati i kvalitetan argument.

kauboj Kakav argument želiš ? Da smatram da je Gta V igra prosjecne price, ispod prosjecnog gameplaya sa gravitacijom mjeseca i relativno dobrom grafikom ? Boli me kifla i za gta i za rockstar. Patite previse od fanboyizma kada nekome ne pase igra na koju ga navlacite. Meni je to recimo "retardirano". Ja ne plačem kad neko sere po igri koja meni paše jer je na kraju dana to samo glupa fiktivna igra.

GTAV je zastaria…desest godina nakon izlaska…

Bi ja tom tipu tipot (valjda je ljubitelj 3ds maxa) dal malo morgen.

Štetu je napravil i još da mu se plati. Za kaznu svima zaustavil bih GTA6 daljnji razvoj.

buz Koji je grad rođenja tvoje majke

Čekaj malo, sad više ne znam jel mi želiš ukrasti identitet ili srediti posao u državnoj upravi?…

Inb4 nije se desio leak. Odglumili su hakiranje da testiraju kak ljudi reagiraju na gta6. I onda ce odlucno stat i reci da nebu popustali online teroristima! Instant budu postali heroji industrije.

Fico dodajmo jos i tirering accountova uz navedeno

Ako lik nije rus ili je iz neke zemlje gdje je zaštičen bolje od ličkog medvjeda loše mu se piše.

Trejsali su likove koji su napravili i gore stvari.

čekamo novu razinu online protecta, ako je uspio izvuci ovako nesto, socijalne mreze su mala beba, a nasi podaci na navedenima, otvoreni ko pročitana knjiga

prayer Sigurno da hoce uz novčanu kaznu koju njegovi nece moci isplatiti da imaju 5 života.

Mladić sa 17 godina ne može biti takav "hacker" da pronađe rupu bez iskorištavanja socijalnog inženjeringa ili nekog od zaposlenih.

Čak i da nekim čudom uspije bez gore navedenog nema znanja niti opreme da bude potpuno anoniman.

Kad sam vidio da traži novac i da komentira po raznim socijalnim mrežama znao sam da se radi o nekom amateru.

Šteta mladosti…činilo mu se super cool..što nije čudno u njegovim godinama..a sad je sebi i svojima priuštio ništa drugo nego tugu i muku.

buz da dobije i 15 godina izasao bi dovoljno rano za hakiranje GTA VII.