doctorfreak Po svemu viđenom bi prije rekao da je to raniji build gta V…isti UI, kretanje likova pa i brzina vozila.
Brijac doctorfreak Ne mora biti, to može biti nekakva alpha verzija šestice koja može izgledati gore od petice. To će se polirati godinama tako da se ne bi čudio da je to stvarno šetica.
Fenix doctorfreak nije, skinuo sam folder i pogledao baš sve. Ima recimo Vice City PD oznaka, vožnja po onom tipičnom močvarnom području oko Miamia, djelovi mape itd.
doctorfreak Fenix a onda moj bed… jel onda u biti ukraden build igre ili samo neke datoteke i ovi video klipovi?
chono StarFox_N nemam pojma iskreno. Uvijek su bile trakavice za GTA na PCu. Sjecas se onih peticija i slicnih sranja. Cak je i RDR2 kasnio
Torgue StarFox_N Šta ne dolazi odmah? Ne, Rockstar voli otezati s PC release-om. GTA V je izašao dvije godine poslije originalnog izlaska, a RDR 2 nakon godinu dana.
StarFox_N chono Sjećam se da. Glupo. Ne znam čemu to. Jasno mi je za "ekskluzive" ali za multiplatforme nema smisla.
Fenix master_x o ovome bi mogao pričat satima što smo samo na FFA imali problema, a relativno mali site smo u globalnim okvirima. Ovaj koji je ovo leakao van će loše završit