Brijac Samo malo vise detalja o ovome, originalno je ovo u javnost stavio Kotaku, koji se raspada, i Tom Henderson je rekao da mu je prvi glas o ovome.

Sterlok Još dok ga pokrpaju biti će igriv 2027.

Ma lako za optimizacije, problem je sto ce GTA 6 vjerovatno biti previše kastriran, post-woke eru možemo ocekivati tek iza 2030-te i bilo bi dobro da se pojavi igra slicna starijim GTA naslovima.

Watch Dogs 4 navodno ide dalje sa hakiranjem i post-corpo AI singularnosti u mracnijem settingu, svakako je dobro da postoji WD sa novom igrom svakih 3-4 godine.

Sterlok Nisu ih oni radili. Svakako sramotno što su to dopustili, ali nisu radili.

stitrek "Vjerovatno" je samo nagađanje. Pojma nemamo kako će biti.

GTA je uvijek ismijavao društvo i bio kontroverzan.

Ne bih se čudio da i ovaj put tako bude.

Da ismijavaju taj famozni WOKE.

stitrek problem je sto ce GTA 6 vjerovatno biti previše kastriran

Opet ove gluposti temeljene ni na cemu.

Fico Opet ove gluposti temeljene ni na cemu.

Ima temelja, pa i u traileru, samo što ga ti ne vidiš dobro. Rockstar nije ono sto je bio, dosta kljucnih ljudi je napustilo brod, imperativ industrije utjece i na najvece😉

Vidim ja savrseno dobro, to sto si ti trazis kontroverzu u svemu oko sebe je iskljucivo tvoja stvar. Ne mora se svaka tema ovog foruma zatrovati sa wOkE i nekim magicnim pOsT-wOkE glupostima.

Fico Vidim ja savrseno dobro, to sto si ti trazis kontroverzu u svemu oko sebe je iskljucivo tvoja stvar. Ne mora se svaka tema ovog foruma zatrovati sa wOkE i nekim magicnim pOsT-wOkE glupostima.

Zasto sve oslovljavaš glupostima i zatrovavanjem što je vezano uz woke tematiku? To je samo tvoje osobno viđenje i to ne znaci da ne postoji takva problematika u industriji…

Meni GTA 6 u traileru izgleda kao i svaki prethodni. Nema sumnje, igra ce biti odlicna!

stitrek Jer je glupost na temelju koje stalno prosipas svoje politicke stavove i kulturoloska razmisljanja koja uvijek odvedu temu o igri posve van rasprave o toj igri. U svaku se jebenu temu mora nekako uvuci rasprava o politici. Da izade novi Spyro, nasao bi nacina da krenes pricati o tome da je promjena ljubicaste boje u boju lavande woke propaganda.

Mislim ok, tu i tamo povuci tu raspravu, ajde, ali brate stvarno se ubije tema i odbit ce ljude od pisanja jer se svaki pokusaj eskapizma mora sabotirati i vodi natrag do politike. Imamo teme za to s razlogom, ne mora SVAKA tema o igrama biti debata o rasizmu i homofobiji.

Fico Jer je glupost na temelju koje stalno prosipas svoje politicke stavove i kulturoloska razmisljanja koja uvijek odvedu temu o igri posve van rasprave o toj igri. U svaku se jebenu temu mora nekako uvuci rasprava o politici. Da izade novi Spyro, nasao bi nacina da krenes pricati o tome da je promjena ljubicaste boje u boju lavande woke propaganda.

Ovo ti je suvišno upiranje prstom na osobnoj razini koje cesto dovodi do bespotrebnih rasprava, ne idem u ego-clash ali stojim pri svome misljenju da ce GTA6 biti premekana naspram prethodnim igrama, rasizam i homofobiju nikada ne spominjem tako da ne znam zasto me ubacujes u taj koš. Da, to je moje mišljenje i nije kontaverzno ni iritirajuce bez obzira kako ga ti percipiraš🙂

2 mjeseci kasnije

Ko živ ko mrtav do tad.

Najbolje zabarikadirat, dignut bolovanje i čekat u sigurnosti doma. Sve ostalo je rizično.

Računam na kraj 11.mj., baš pred blagdansku sezonu. Doslovno neće biti gamera koji ovo neće uzeti.

Ja bum uzeo kad padne na 15 eura ili kad Epic podijeli besplatno 😃