Odigrao jučer demo i ne čini se tako loše.
Story mi je čudan, opet Odin, opet taj neki isti smjer koji sam 100 puta već vidio. Likovi slabi, ali 2 animacije su u Demu, teško je reći. Audio dub je ok, ali nije me primilo.
Cell-shade grafulja on top of realistic arta, ne znam, jako čudno, ali nije strašno.
Combat button mash, no kasnije je bilo potrebe malo paziti, ima novih poteza i oružja i moglo bi biti dobro.
Exploring užas, iako je lokacija Chaptera 1 fina. Sve je obilježeno na mapi, mapa je dosta ograničena i ponegdje ima nevidljivih zidova, ponegdje ne pa padnete u provaliju. Grappling hook katastrofa, to moraju speglat. Skakanje po svuda mi je super, jer daje puno dimenzija exploringu, no sve su to bile kutije negdje visoko koje daju gluposti, ništa pametno. Ne znam koliko će to ispast na kraju dobro.
LEvela nema, samo kristali koji padaju od neprijatelja i kroz razbijanje environmenta - što mi se ne sviđa baš, previše vremena razbijam bačve. Te kristale onda trošike u Attack, Defense i Support skillove te attribute, ili u oružja od kojih 2 imate u Demu. Ako tu bude puno toga, bit će jako jako dobro jer već sada postaje raznovrsno.
Ima tu još poliranja, ali generalno neka sedmica od 10 na prva 2 i pol sata igre (ako nastave ovako ni osmica ne gine).