Obitelj Brown slovi kao jako skrta obitelj ali mislim da nema sanse da ce Chasea pustiti, bit ce to najveci WR ugovor do sada, u biti bili su blizu i pred pocetak sezone ali mislim da se Bengalsima nije zurilo. Rekao bih da ce to biti 150-155 milijuna za 4 godine. S obzirom da su Chase i Burrow privatno prijatelji mislim da ne bi bilo pametno ni da vlasnici naljute Burrowa, vec dovoljno trpi ove sezone. Izvjesno je da Higginsa nece zadrzati, rekao bih da je on u polovici NFL timova WR1 ali s obzirom na ceste ozljede Bengalsi se ne mogu kockati i platiti njega recimo 27,28 po sezoni i pustiti Chasea da ode. Ne bi imalo smisla.
Sinocnja pobjeda je bila jako sretna, ono sto su Cowboysi napravili je pravi slapstick. Mada ako je netko zasluzio takvu pobjedu to su sigurno Bengalsi nakon ovakve sezone. Sto se tice playoff sansi do danas nisam ni gledao jer s 4-8 mi se cinilo potpuno besmisleno ista kombinirati. Nije ni 5-8 bas obecavajuce ali malo sam pogledao za svaki slucaj, s obzirom da se matematicki ionako mogu stici samo tri protivnika (Ravens, Chargers i Broncos) ne ostaje previse prostora za gresku. Ravense i Chargerse ne mogu stici jer cak i da imaju isti record, izgubili su od i jednih i drugih a nema sanse da oni nece barem jednu dobiti s obzirom na preostali program. Ostaju samo Broncosi ali da bi imali ikakve sanse iduci vikend Bengalsi moraju pobjediti Titanse(ovo nebi trebalo biti problem) i Broncosi bi trebali izgubiti od Coltsa. Sto isto nije idealno jer bi Coltsi tako imali svoju sedmu pobjedu ali svakako bolje nego da Broncosi budu 9-5. Isto tako ovisiti o timu gdje je Anthony Richardson QB izaziva depresiju u meni.